Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tiktok-hack: zo maak je dé perfecte strik

Op deze manier blijft 'ie de hele dag in model! 

strik

Strikjes zijn niet meer weg te denken uit de modewereld. Je ziet ze op de mouwen van tops en als vervanging van knopen op blouses. Maar hoe maak je nou de pérfecte strik, zodat deze de hele dag blijven zitten en niet gaat hangen? Natalia deelt hiervoor een lifehack op TikTok.

Goed gestrikt

De video waarin Natalia demonstreert hoe je de perfecte strik kan maken, heeft inmiddels bijna een miljoen weergaven. Deze strik zou de hele dag goed moeten blijven zitten in plaats van dat 'ie gaat hangen of scheef gaat staan. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over je look!

Hack

In de how to tie a bow video laat Natalia zien dat ze bij het strikken van de horizontale strikjes, de touwtjes een keer omdraait. Hierdoor draaien ze na het stikken niet door en komen ze niet verticaal te staan. Wanneer ze dit niet doet, is dit wel het geval. Verschillende volgers hebben deze methode al uitgeprobeerd en laten weten dat de lifehack écht werkt.

@nataliadenise

Simple hack to get your bows horizontal! 🎀 #styletips #fashionhack #bowtie #springfashion #summerstyle

♬ original sound - Natalia Denise
@carmenl_

life hack: hoe je de perfecte strik maakt zonder dat je strik omhoog draait! 💁‍♀️✨ @Natalia Denise #fashionhack #foryou #fy #fashion #styletips #fashiontricks

♬ Jazz Bossa Nova - TOKYO Lonesome Blue

Trendy

We lijken niet meer om de strik-trend heen te kunnen. Deze zomer kwamen de strikjes overal voorbij. Je ziet ze niet alleen terug in de tops en blouses, maar ook als detail op broekzakken of als haar-accessoire. Je kunt het zo gek niet bedenken, but we love it!

Fashion
  • TikTok @nataliadenise
  • Unsplash