Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Eline over wanneer ze doorhad dat Paul niet voor haar zou kiezen

Aha!

Eline

In de nieuwste aflevering van De Bachelor beleefde Paul een prachtige 24 uurs-date met Eline en Josephine. Hoewel hij met beide dames een mooie klik heeft, besloot hij zijn allerlaatste roos aan Josephine te geven. Op TikTok deelt Eline wanneer ze wist dat Paul niet voor haar zou kiezen.

Niet verwacht

Op TikTok deelt Eline dat ze een goed gevoel aan haar 24 uurs-date met Paul had overgehouden. Ze zag het dan ook niet aankomen dat de laatste roos naar Josephine ging. "Om heel eerlijk te zijn: ik had het niet verwacht. Ik dacht op dat moment: – na onze 24 uurs-date, en niet gezien hebbende hoe het er bij Josephine en Paul aan toeging – er is best een kans dat hij voor mij kiest. Zo voelde het echt op dat moment."

@elinestapel Antwoorden op @Nerm Hoe ik doorhad dat hij de laatste roos niet aan mij zou geven #debachelor #videoland #fyp #vjp #voorjou ♬ origineel geluid - Eline

Finalespeech

Toch kreeg Eline tijdens de finalespeech van Paul door dat hij niet voor haar zou kiezen. Dit komt omdat ze van eerdere seizoenen had onthouden dat de finalespeech voor degene die niet gekozen wordt altijd begint met een mooi verhaal. En dat die speech vervolgens niet goed eindigt. "Ik weet niet hoe betrouwbaar deze theorie is, maar sure."

“Ik dacht gewoon: ik ga lekker luisteren naar wat hij te vertellen heeft over me en het was allemaal lief, het was allemaal mooi, het was allemaal fijn. Daar was ik eerst naar aan het luisteren en ik dacht: wat fijn dat je dit allemaal zegt en wat fijn dat je mij zo leuk en lief vindt." Toch sloeg dit fijne gevoel voor Eline snel om. "Maar toen dacht ik: zus, dit klopt niet. Jij gaat me straks geen roos geven." Eline's gevoel klopte, want Paul gaf zijn allerlaatste roos aan Josephine.

Donderdag 23 mei staat de reünie-aflevering van De Bachelor op Videoland en komen we erachter hoe het nu tussen Paul en Josephine gaat.

Showbizz
  • Jasper Suyk