Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Deze karaktereigenschappen vindt een man sexy aan een vrouw

Ladies, take notes!

aantrekkelijk

Hoewel je natuurlijk voor niemand meer dan jezelf sexy hoeft te zijn, is het tóch leuk om goed in de markt te liggen. En hoewel iedereen weer iets anders aantrekkelijk vindt, zijn er ook bepaalde dingen waar echt iedere man voor warmdraait. We zetten ze voor je op een rijtje!

Vastberadenheid

Geen genoegen nemen met the bare minimum en vastberaden zijn om te krijgen wat je wil...dat vinden mannen aantrekkelijk aan een vrouw! Met weten wat je wil en daarvoor gaan is dus helemaal niets mis. Sterker nog: mannen hebben respect voor het doorzettingsvermogen van een vastberaden dame. Go get it!

Boundaries

Stop! Tot hier en niet verder. Klinkt dit jou wellicht ietwat boring in de oren? Dan heb je het goed mis, want boundaries are hot! Een karaktereigenschap die de vrouw erg sexy maakt, is het stellen van grenzen. De gemiddelde man schijnt dit woest aantrekkelijk te vinden. Laat dus vooral niet over je heen lopen!

Confidence

Nog iets wat in dit straatje past, is een flinke dosis (gezonde) confidence. Natuurlijk moet je niet denken dat je beter bent dan alles en iedereen, maar weten wat je waard bent is helemaal oké. Een zelfverzekerde dame kan daarnaast een compliment in ontvangst nemen én deze omarmen.

Oh my, het is ons wel duidelijk na deze punten: we moeten ons confidence level flink omhoog krikken, willen we een man aan de haak slaan!

Op welke leeftijd worden vrouwen het meest aantrekkelijk gevonden?

Bevind jij je momenteel in je twintiger jaren? Dan is de kans groot dat je door zowel mannen als vrouwen op dit moment het aantrekkelijkst wordt gevonden. Uit Fins onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen het vaakst mooi worden gevonden tussen de twintig en dertig jaar. Enne, niet alleen een afgetraind lichaam, een knap koppie of bovenstaande punten zijn hier de reden voor. Onbewust zien de ondervraagden deze leeftijdsgroep namelijk als het meest 'geslachtsrijp'. Sounds crazy, maar het is nu eenmaal hoe onze hersenen werken.

Lifestyle
  • Fem-fem
  • Emily in Paris