Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gorgeous: onze favoriete Cannes-looks tot nu toe

Lights, camera, glamour!

cannes 2024 Romee Strijd

In case you missed it: deze week is het grootse Filmfestival van Cannes weer van start gegaan. Hier verschenen sterren van over de hele wereld op de rode loper in hun beste couturestukken en mooiste designer-looks. Wij delen een aantal van onze faves!

Cannes

Bij het jaarlijkse festival zien we de sterren altijd flink uitpakken. Glitters, veren, volumineuze japonnetjes en peperdure juwelen – er kwam een hoop moois voorbij op de rode loper de afgelopen week.

Looks

Met het propvolle programma van het festival, zijn er dus alweer heel wat rode loper-momenten geweest! Zo verschenen de sterren in vol ornaat bij de premières van onder andere Mad Max: Furiosa, Megalopolis en Kinds of Kindness. Van gorgeous Armani-looks tot zoete Chanel-outfits, er was héél wat leuks om je fashion-minnend hart aan op te halen.

Extra leuk: ook onze eigen Romee Strijd maakte hierbij indruk in een roze japon bezaaid met veren, en heeft hiermee in de internationale pers al op verschillende best dressed-lijstjes gestaan.

Overigens waren het niet alleen de dames die zich hier in kunstige couture-stukken op de rode loper toonden. Hoewel veel mannelijke acteurs het lekker basic houden met een simpel pak, pakten acteurs Barry Keoghan en Alton Mason flink uit met hun outfits.

En met zoveel beroemdheden op zo’n krap aantal vierkante kilometers, is er natuurlijk óók buiten de rode loper volop leuks. Zo willen we je deze looks van Nathalie Emmanuel (wederom in Chanel) en Hunter Schafer (in Vivienne Westwood) ook niet onthouden.

Druk programma

Het grootse festival is met al deze pracht en praal overigens nog maar nauwelijks op de helft. Tot en met 25 mei vertoeft de crème de la crème van Hollywood en omstreken in de Franse kustplaats. Wie weet: zouden er de komende dagen nog meer BN'ers op de rode loper verschijnen? We can't wait!

Misschien ook voor jou:
Zien: de beste red carpet looks van het Cannes Filmfestival
Fashion
  • Beau Monde
  • NL Beeld