Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Eline reageert op sneer van Yvonne

'Blijkt nu dat je achter je rug om toch voor de bus bent gegooid'

Eline Bachelor

Onlangs zagen we hoe Yvonne vlak voor de finale van De Bachelor met haar koffers op het vliegtuig werd gezet. Haar laatste woorden galmden echter nog na over het mooie Zanzibar. Ze zijn ook Eline, voor wie ze bedoeld waren, niet ontgaan...

Op de valreep naar huis

In de meest recente aflevering zagen we hoe Paul, voordat hij verder kan met zijn zoektocht naar de liefde, hij eerst nog een belangrijke keuze moest maken. Eén van de drie dames – Josephine, Eline of Yvonne – moest Zanzibar op de valreep nog verlaten. Pauls eerste roos ging naar, suprise, surprise: Josephine. Met de woorden: "Ook al hebben we nog maar één date gehad, het zou volgens mij wel kunnen werken tussen ons", overhandigde hij de roos aan een dolgelukkige Josephine.

Paul noemt Yvonne de 'full package' en 'ideale schoondochter', maar uiteindelijk was het toch Eline die de laatste roos van de Bachelor kreeg.

Laatste woorden

"Ik voel iets wat ik bij andere vrouwen niet heb gevoeld", zei Paul tegen Yvonne over de klik die hij met Eline heeft. Ook gaf hij aan dat hij het belangrijk vindt om naar zijn gevoel te luisteren en dat hij heeft gemerkt dat hij de laatste dagen ook veel naar Eline toe trok. Dit betekende dat Yvonne helaas naar huis moest, iets wat ze de Bachelor niet in dank afnam...

Zij voelde de match namelijk wél, en de match tussen Paul en Eline? Die ziet ze niet zo. Ze nam dan ook afscheid met de volgende woorden: ''Wat jij zoekt, kan zij niet bieden'', zei ze, waarmee ze doelde op Eline. ''Maar daar moet je zelf achter gaan komen. Ik denk heel eerlijk gezegd dat dat zonde is. Ik heb de meiden ook gezien en ik denk dat het nog wel iets is waar je nog achter gaat komen. Ik heb geen eerlijke kans gekregen."

Reactie op sneer

Eline heeft de beelden uiteraard ook gezien, en aangehoord wat Yvonne over haar te zeggen had. Enne, na de uitspraken slaat ze nu via haar TikTok-account terug op de sneer. Bij een video van zichzelf schrijft ze: “POV: Je denkt aardig te zijn door je afzijdig te houden van de meidendrama in De Bachelor, maar blijkt nu dat je achter je rug om toch voor de bus bent gegooid.”

@elinestapel In ieder geval niet voor een trein gegooid 🙃 #fyp #vjp #debachelor #videoland ♬ back on 74 filmsbymai_ - ✿

Aii...dat is duidelijke taal van de finaliste die niet gediend is van de steek onder water. Zou er onderling dan toch meer gebeurd zijn in Villa Lali? Wellicht komen we daarachter tijdens de reünie!

Reality
  • TikTok @elinestapel, Archief
  • Jasper Suyk