Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: Milan blikt vooruit op de reünie van De Bachelor

'Ik hoop dat alles heel blijft'

Milan De Bachelor

Nu De Bachelor er bijna op zit, kunnen wij niet wachten op de reünie-aflevering. Want hoe is het nu met de deelnemers? Zijn ze happy together of gaan ze weer verder door het leven als singles? In een interview met &C deelt Milan haar voorspelling van de aflevering.

Juicy reünie

Terug in Nederland, na de opnames van De Bachelor, besloot Milan om naar Bali te gaan. "Daar zaten Femke en Amber ook, en ook Eline was er op vakantie, dus die heb ik nog gezien", laat ze weten. "De reünie wordt aanstaande maandag opgenomen. Daarvoor ben ik teruggevlogen uit Bali", vertelt Milan. Omdat ze nu pas na de opnames voor het eerst weer terug is in Nederland, heeft ze de andere deelnemers nog niet gezien en is ze heel erg benieuwd hoe het met de andere meiden is. Milan denkt in ieder geval dat de reünie erg juicy wordt. Sterker nog, dat weet ze wel zeker! "De reünie wordt denk ik wel een leuke aflevering. Ik hoop dat alles heel blijft", grapt ze.

Jezelf zijn

"Ik ben heel blij met hoe ik overkom. Ik vind me heel erg mezelf, al denk ik dat de crew waarmee we drieënhalve dag in een hotel zaten voordat we de villa in mochten, ook een andere kant van mij heeft gezien", vertelt Milan verder. "Eigenlijk ben ik echt een clown, met allerlei grapjes en gekke dansjes. Dat zie je niet terug op televisie, daar ben ik wel rustig. Maar dat komt ook omdat ik het best wel spannend vond", voegt ze toe. Vooral de eerste dagen had ze hier last van. "Maar de volgende ochtend dacht ik: let it go, wees gewoon jezelf", vertelt Milan.

De bachelors

Milan vond ook dat de mannen zich niet anders voor hebben gedaan op televisie. "Misschien dat je Paul wat beter zou begrijpen als je hem in het echt hebt meegemaakt. In het programma lijkt hij soms heel serieus, maar dat is hij echt niet", vertelt ze. Zijn humor zou juist heel droog en grappig moeten zijn volgens Milan. "En Rien, ja, die noemt in het inderdaad echt iedereen lieverd. Zo is hij: heel lief en zorgzaam. Hij laat je meteen op je gemak voelen", voegt ze toe. Wij kunnen in elk geval niet wachten op de reünie! Maar eerst hebben we nog een aantal reguliere afleveringen tegoed.

Reality
  • &C
  • Jasper Suyk