Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit vond De Bachelors Amber écht van Rien zijn onverwachtse besluit

'Voor mijn gevoel dacht ik wel dat het goed zat'

Bachelor-Amber

Waar Paul nog hard op zoek is naar zijn perfecte match in De Bachelor, was het voor Rien onlangs al duidelijk. Hij gaf zijn final rose al vóór de finale. Voor Amber en Milan betekende dat een exit. Tijdens de rozenceremonie leken de twee er helemaal oké mee te zijn en zeiden zelfs blij te zijn voor het verliefde koppel. Maarre, is dat ook echt zo? In gesprek met Shownieuws vertelt Amber ons meer.

Vervroegde 'Final rose'

In de een-na-laatste aflevering maakte Rien een geheel onverwachts besluit. Voor hem stak Femke er al een tijdje met kop en schouders bovenuit en hij vond het tijd om de knoop vroegtijdig door te hakken. "We hebben een hele goede klik en het voelt voor mij niet meer goed om de andere vrouwen aan het lijntje te houden. Voor mij is het al zo duidelijk", vertelde Rien aan zijn mede-Bachelor Paul tijdens een één-op-één momentje op het strand. "Dus ik wil haar dit vanavond bij de ceremonie gaan vertellen. Ik ben niet langer meer aan het twijfelen voor een tweede optie of een derde optie. Voor mij is het duidelijk dat zij het is", zei hij vastberaden.

De rozenceremonie die avond ging er dan ook een tikkeltje anders aan toe dan gewoonlijk. Na een kort gesprekje met Milan en Amber, is het tijd om Femke naar voren te halen. "We hebben veel meegemaakt, lieverd", zegt hij haar. "Mijn eerste date was met jou. Ik weet nog hoe je aan kwam lopen en hoe onder de indruk ik van je was. En dat ben ik nog steeds. (...) Eigenlijk bij alles wat we samen meemaken, wordt mijn gevoel wat er vanaf het begin is, bevestigd. En ik ben nog steeds benieuwd naar meer van jou. (...) Ik heb hier nog één roos. Dat is mijn final rose. En die wil ik aan jou geven." Aaahw!

Femke hoeft natuurlijk geen seconde na te denken. "Natuurlijk wil ik die roos", zegt ze meteen. Waarna de twee elkaar ein-de-lijk in het openbaar een kus geven.

Vrede

De overgebleven dames 'van Rien', Milan en Amber, zijn ietwat verbaasd door de twist, maar lijken ook verrassend blij voor de tortelduifjes. Ze gunnen het Femke en wensen het stel veel geluk in de toekomst. Toch voelde Shownieuws Amber nog even aan de tand over hoe ze écht dacht over Rien zijn onverwachte beslissing.

Voorafgaand aan de rozenceremonie heeft Amber de uitkomst niet aan zien komen, zo wordt al snel duidelijk. "Voor mijn gevoel dacht ik wel dat het goed zat; ik had daarom nog niet mijn eindjurk aangetrokken, dus het was echt een verrassing", vertelt Amber. Het lijkt er echter op dat ze desondanks écht geen jaloezie voelde. "Ik vond het heel mooi om er zo bij te zijn, omdat hij zulke mooie woorden tegen haar zei."

Ze legt uit waarom: "Bij hen was er wél al gevoel en een connectie ontstaan, dus ik had er al heel snel vrede mee. Ook omdat ik er nog niet met gevoel in zat", stelt ze. "Femke is ook een hele lieve meid, dus dat gun je haar enorm." Lief!

Reality
  • Shownieuws, Lovereality
  • Jasper Suyk