Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Paul over verwarring rondom uitspreken van zijn naam

'Rien noemt mij dus altijd Paal', lacht de bachelor.

Geloof het of niet: er is flink wat verwarring ontstaan over hoe je de naam van De Bachelors Paul uitspreekt. In gesprek met Grazia geeft de bachelor himself daarom voor eens en altijd duidelijkheid.

Paal

Trouwe kijkers van De Bachelor is het vast al eens opgevallen dat veel deelnemers moeite hebben met de naam Paul. Op TikTok gaan daarom ook meerdere video's de ronde over hoe je zijn naam nou uitspreekt.

Ook Paul zelf is het opgevallen dat mensen regelmatig moeite hebben met het uitspreken van zijn naam. "Rien heeft nog wel de mooiste verzonnen. Hij noemt mij dus altijd Paal. Ik weet niet of jullie dat hebben gehoord", lacht Paul als we hem spreken tijdens de première van de serie Máxima.

Struikelblok

Zelf snapt hij niet dat het zo moeilijk is om zijn naam uit te spreken. "Het is best wel een normale Nederlandse naam, maar dat was wel een struikelpunt tijdens De Bachelor." Hoe je zijn naam dan wel uitspreekt? Paul deelt het in onderstaande video:

@grazia_nl Geloof het of niet: er is flink wat verwarring ontstaan over hoe je de naam van Paul nu eigenlijk uitspreekt. In gesprek met Grazia geeft de bachelor himself daarom voor eens en altijd duidelijkheid. ✨ #debachelor #bachelor #paul #naam #rien #videoland #foryou #viral ♬ origineel geluid - Grazia Nederland

Rest van het seizoen

Paul deelde niet alleen met ons hoe je zijn naam goed uitspreekt. Hij lichte ook alvast een tipje van de sluier op over wat we nog kunnen verwachten van de laatste afleveringen van De Bachelor. Zo hintte hij onder meer dat er nog een aantal verrassingen gaan komen. Dat belooft veel goeds!

Beeld: Jasper Suyk