Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aahw! Rien heeft zijn keuze gemaakt in De Bachelor

'Voor mij is het duidelijk dat zij het is', aldus de bachelor.

rien keuze bachelor

Nu De Bachelor langzamerhand richting de eindstreep gaat, zijn er nog zes dames in de race om het hart van bachelors Rien en Paul te veroveren. Waar Paul nog hard op zoek is naar zijn perfecte match, is het voor Rien in de nieuwste aflevering al duidelijk. Zo geeft hij zijn final rose al vóór de finale. Aahw!

Let op: dit artikel bevat spoilers van de meest recente aflevering van De Bachelor.

Een belangrijk bezoek

In de nieuwe aflevering van De Bachelor zien we dat Rien en Paul bezoek krijgen van hun dierbaren. Voor Rien kwam broertje Ewout en voor Paul was er zus Julie. Enne, dat de twee niet konden wachten om alle dames te ontmoeten, was een understatement. Ha!

Maar wie viel er bij hen het meest in de smaak? Na een aantal dagen met elkaar te hebben doorgebracht, was het met name voor zus Julie een lastige kwestie. Want ja, alle drie de dames zijn zo leuk! Voor broertje Ewout was dit echter niet meer zo moeilijk. Zo vond hij Amber leuk, maar had hij Femke toch het hoogste zitten. En laat dát nou precies het laatste zetje zijn geweest voor Rien om een definitieve keuze te maken. Wait, what?

The one

Ja, je leest het goed. In de aflevering zien we dan ook dat Rien bachelor Paul apart neemt om hem 'iets te vertellen'. "Nu mijn broertje ze (de dames, red.) heeft ontmoet; dat is voor mij een heel bijzonder moment", horen we Rien zeggen. "Er zijn eigenlijk wat gevoelens en gedachten die ik al had, en waar ik al een tijdje mee liep. En die zijn ook door hem wel bevestigd. Heb je enig idee waar het naartoe gaat, of niet?", vraagt hij dan zenuwachtig aan Paul.

Paul is echter helemaal flabbergasted en heeft nog geen idee wat Rien gaat zeggen. "Er gaat wel het een en ander veranderen", lacht Rien dan. "Maar er zit een positieve gedachte achter. Voor mij steekt Femke er al een tijdje bovenuit. We hebben een hele goede klik en het voelt voor mij niet meer goed om de andere vrouwen aan het lijntje te houden. Voor mij is het al zo duidelijk. Dus ik wil haar dit vanavond bij de ceremonie gaan vertellen. Dus ik ben niet langer meer aan het twijfelen voor een tweede optie of een derde optie. Voor mij is het duidelijk dat zij het is." Aaahw!

Hoewel Paul het niet zag aankomen, is hij dolblij voor zijn mede-bachelor. "Ik schrik er wel van, omdat ik bezig ben met mijn eigen ding. Ik had dit echt niet zien aankomen, totaal niet. (...) Maar, ik gun het je enorm. Ik ben blij voor je en je verdient het", lacht hij.

Final rose

Tijdens de rozenceremonie gaat het er dan ook een tikkeltje anders aan toe dan normaal. Zo deelt Paul als eerst twee rozen uit aan Jozefien en Yvonne. Maar dan is Rien aan de beurt. Spannend!

Na een kort gesprekje met Milan en Amber, is het tijd om Femke naar voren te halen. "We hebben veel meegemaakt, lieverd", zegt hij haar. "Mijn eerste date was met jou. Ik weet nog hoe je aan kwam lopen en hoe onder de indruk ik van je was. En dat ben ik nog steeds. (...) Eigenlijk bij alles wat we samen meemaken, wordt mijn gevoel wat er vanaf het begin is, bevestigd. En ik ben nog steeds benieuwd naar meer van jou. (...) Ik heb hier nog één roos. Dat is mijn final rose. En die wil ik aan jou geven." Aaahw!

Femke hoeft natuurlijk geen seconde na te denken. "Natuurlijk wil ik die roos", zegt ze meteen. Waarna de twee elkaar ein-de-lijk in het openbaar een kus geven. Maar daar stopt het nog niet. Eline staat namelijk nog naast de andere dames, zonder roos. Zij krijgt van Paul een roos, die het overigens niet kan laten om eerst nog een grapje te maken. Ha! Wie Paul uiteindelijk gaat kiezen, is dus nog wél een groot raadsel.

Showbizz
  • De Bachelor
  • Jasper Suyk