Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze oud-Bachelorette kandidaat duikt op in Videoland-serie Máxima

En wel in Máxima's bed!

Máxima

We kunnen inmiddels alweer een aantal weken genieten van de langverwachte Videoland-serie Máxima. Hoewel de serie voornamelijk draait om het zoetsappige liefdesverhaal tussen haar en Willem-Alexander, was in de meest recente aflevering te zien dat Máxima in haar vrijgezelle periode ook nog wel eens met een andere man het bed indook. Wij moesten daarbij even twee keer kijken, maarre...is dat nou De Bachelors Samé die daar naast 'Hare Majesteit' ligt?

Máxima

De zesdelige dramaserie Máxima vertelt het fascinerende levensverhaal van Koningin Máxima tot aan de verloving met de Nederlandse kroonprins, gebaseerd op de bestseller van Marcia Luyten. Hierin zien we hoe een Argentijns meisje zich ontwikkelt tot een zelfverzekerde jonge vrouw, die smoorverliefd wordt op 'onze' Willem-Alexander.

De intrigerende reeks over onze koningin scoort de pannen van het dak, en nog voordat de eerste aflevering van de dramaserie te zien was, werd al een tweede seizoen aangekondigd. De hoofdrollen worden vertolkt door Delfina Chaves en Martijn Lakemeier, ofwel: grote namen in de acteerwereld. Toch is er ook ruimte voor een aantal gastrollen, en één daarvan ging ons in de meest recente aflevering van de dramaserie niet onopgemerkt voorbij...

Oude bekende

Het was niemand minder dan Samé die in de vijfde aflevering een speciale gastrol te pakken had. Daarin is te zien hoe – met weinig woorden weliswaar – de vonken er vanaf spatten tussen de twee.

@liekevanlef I’m confused #maxima #videoland ♬ Pedro - Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

Na een drankje in een chique bar eindigen ze uiteindelijk samen in bed... Ha!

Videostill Videoland/RTL (Máxima)

De Bachelorette

We kennen Samé natuurlijk van zijn deelname aan het programma De Bachelorette, waar hij het hart van Sylvia Geersen probeerde te veroveren. Uiteindelijk werd hij tweede, en ging zijn concurrent Joris er met de final rose vandoor. Tja, hij greep dan wel nét naast de winst, maar is dus nu wel met een 'Koningklijke Hoogheid' in bed beland!

Showbizz
  • RTL Boulevard, Videoland (Máxima)
  • Videoland
  • TikTok @liekevanlef