Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Carmen vertelt: 'Mijn man deed een schokkende onthulling terwijl hij dronken was'

'Moet ik geloven dat dit waar is?'

man dronken

Tijdens hun vakantie kreeg Carmen* (31) ruzie met haar vriend Luca (27). Hij had behoorlijk wat drankjes op, en deed daardoor heftige uitspraken over hun relatie. Hoewel hij de volgende ochtend beweerde dat hij daar niks van meende, heeft Carmen nu toch twijfels: moet ze zijn uitspraken serieus nemen?

Ruzie

De vrouw doet haar verhaal op het platform Reddit. Ze begint: "We zaten midden in onze vakantie. Die avond hadden we een beetje rondgestruind, en de nodige drankjes gedronken." Volgens Carmen hadden ze het enorm gezellig gehad, maar dat sloeg snel om. "Zodra we teruggingen naar de hotelkamer, veranderde er iets in hem. Ineens onthulde hij dat hij diep ongelukkig wordt van mij."

Vliegticket

In zijn ogen kon Carmen zien dat Luca behoorlijk dronken was. "Ik probeerde het te negeren, omdat ik geen zin had om op die manier een gesprek te voeren. Maar het werd alleen maar erger", legt ze uit. "Hij begon te dreigen met al onze bezittingen, en we kregen behoorlijke ruzie."

In al haar frustratie riep Carmen dat ze geen zin had om voor hem een belemmering te zijn, en dat ze bij hem weg zou gaan. "Ik was natuurlijk ook een beetje dronken", geeft de vrouw toe. "Dus ik pakte mijn telefoon en begon een vliegticket terug te boeken. Maar Luca griste die snel uit mijn handen."

De volgende ochtend

De volgende dag confronteerde Carmen haar man met wat er gebeurd was. Maar die deed ineens alsof er niks van gemeend was. "Hij zei dat het echt totaal niet waar is, en dat hij juist heel gelukkig is met mij", aldus de vrouw. Wait, what?!

De situatie is natuurlijk super verwarrend, en Carmen heeft geen idee wat ze nu moet doen. "Ik weet echt niet wat ik nog moet geloven", zegt ze wanhopig. "We zijn nu een paar maanden getrouwd, en kennen elkaar al vijf jaar. We hebben natuurlijk onze issues gehad door de jaren heen, maar onze communicatie is altijd goed geweest."

Wat zou jij haar adviseren?

De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit vertelt de vrouw haar verhaal onder de naam alpacamybag69.

Lifestyle
  • Reddit
  • Adobe Stock