Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan is het vandaag jouw geluksdag!

De sterren voorspellen!

geluksdag

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, zaterdag 18 mei is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Schorpioen: 23 oktober - 22 november

Na een periode van hard werken, is het nu tijd voor meer rust. Zeker wat betreft je carrière is het goed om terug te kijken op de afgelopen periode. Ontdek wat je geleerd hebt en wat goed ging en wat niet. Dit helpt je voor de toekomst betere keuzes te maken. Financieel heb je de wind in de rug. Kijk waar je behoefte aan of zin in hebt. Geef daar lekker je geld aan uit. Dat heb je verdiend!

Lifestyle
  • Esther van Heerebeek – Het 12e Huis
  • NL Beeld / Bridgerton (Netflix)