Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Pommeline over bilimplantaten: 'Ontzettend spijt van'

'Please, wees niet zo dom en naïef als ik ooit geweest ben'

Pommeline

Pommeline Tillière kennen we allemaal nog van haar deelname aan Temptation Island in 2017. De realityster heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze het nodige aan haar lichaam heeft laten doen, maar aan Chasing Beauty vertelt ze dat ze van bepaalde ingrepen behoorlijk spijt heeft.

Overbodige operaties

In Chasing Beauty deelt Pommeline dat ze zich veel overbodige operaties heeft 'laten aanpraten'. "Ik zal altijd zeggen dat ik blij ben met mijn borsten, maar niet iedere ingreep was geslaagd", vertelt ze. "Ik vind het belangrijk om ook daar open over te zijn. Maar echt: ik heb zoveel spijt van die operatie aan mijn billen." Nu het voor haar al te laat is, wil ze andere vrouwen en meisjes adviseren om goed te overwegen of ze een dergelijke ingreep wel écht willen. "Ik kan de klok niet terugdraaien, maar ik kan anderen – en dan vooral jonge mensen – wél waarschuwen. Please, wees niet zo dom en naïef als ik ooit geweest ben.”

Thuisverpleging

Het laten zetten van bilimplantaten leverde Pommeline zelfs serieuze lichamelijke problemen op. “Ik heb écht afgezien. Om te beginnen is die operatie ontzettend pijnlijk, en mijn genezingsproces verliep ook niet zoals het moest", deelt ze. "Mijn wond voelde na een week nog steeds nat aan, terwijl dat normaal gezien droog moest zijn. Toen mijn ex-vriend het verband verwijderde, zag hij een gat van vier centimeter. Ik heb vervolgens wekenlang thuisverpleging moeten inschakelen, om dat te verzorgen.”

Ontevreden

Pommeline is allesbehalve tevreden over de kliniek waar de operatie is uitgevoerd. "Toen ik hen belde over die holte, zeiden ze me doodleuk dat ik in de zee moest gaan zwemmen. Dat zou alles oplossen, klonk het. Onzin. Ik heb vooral ongelofelijk veel pijn gehad, en alles terugdraaien heeft me tienduizend euro gekost. Geld waarmee ik véél nuttigere dingen had kunnen doen”, besluit ze.

Showbizz
  • Love Reality
  • Temptation Island