Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bijzonder moment: Flemming mocht lunchen bij de koning en koningin

Hoe leuk! 

Flemming

Het was een bijzondere middag gisteren voor Flemming. Samen met aantal andere genodigden mocht hij op bezoek bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De zanger was namelijk uitgenodigd voor de jaarlijkse uitblinkerslunch op paleis Noordeinde.

Uitblinkerslunch

Ieder jaar nodigen koning Willem-Alexander en koningin Máxima een aantal Nederlanders uit die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. In totaal waren er dit jaar 28 genodigden, die zich gistermiddag mochten melden op paleis Noordeinde voor de speciale uitblinkerslunch met het koningspaar.

Flemming

Een van de bekende gezichten in deze groep genodigden, is Flemming! De zanger was uitgenodigd omdat hij de Edison Pop heeft gewonnen dit jaar. Een bijzonder moment. Want lunchen bij de koning en koningin? Dat doe je niet elke dag. Flemming deelde dan ook vol trots een kiekje vanaf het paleis op zijn Instagram Stories.

Beeld: Instagram @flemming

Daarnaast spotten we de zanger natuurlijk ook op de jaarlijkse groepsfoto, waarop alle uitblinkers met de koning en koningin poseren in het paleis. Een mooie herinnering aan deze dag!

Andere uitblinkers

Naast Flemming waren er ook andere mensen uitgenodigd die afgelopen jaar een prijs wonnen. Zo won regisseur Will Koopman de Media Oeuvre Award, cabaretier Alex Klaasen de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied en filmproducent Jeroen Koopman de International Emmy Award. Ook Mohamed Benchellal (van wie Máxima regelmatig stukken draagt), schaatsster Joy Beune en NOS-commentator Gio Lippens mochten komen lunchen. Met zo'n divers gezelschap was er vast genoeg om over te praten!

Showbizz
  • Instagram @flemming, RTL Boulevard
  • NL Beeld