Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Island-René zet bijzondere tattoeage

'Voor de een is het maar een hond, voor mij was het m’n beste maatje', aldus de realityster.

René

Vorige maand kregen Temptation Island-sterren René Spoelstra en Annebel Visscher een zware klap te verwerken: zij moesten namelijk onverwachts afscheid nemen van hun geliefde hondje Bo. Om Bo's herinnering levend te houden, liet René afgelopen week een reusachtige tattoo zetten.

Tatoeage

Op de bovenarm van René prijkt nu namelijk een grote tatoeage van Bo. "Vier weken geleden hebben wij plotseling afscheid moeten nemen van mijn beste vriend Bo", begint de spierbundel zijn verhaal op zijn Instagram-account. "Vandaag heb ik een blijvende herinnering aan hem laten zetten." Bij deze woorden deelt hij een aantal beelden van de tattoo.

Beste maatje

"Voor de een is het maar een hond, voor mij was het m’n beste maatje", vervolgt de realityster zijn verhaal. "Iemand die je nooit zal verraden of de rug zal toekeren. ❤️" René en Annebel haalden hun trouwe viervoeter Bo in 2021 uit een asiel en tijdens een narcose voor een gebitsreiniging kreeg het hondje een hartaanval. Bij het delen van het tragische nieuws schreef René destijds: “Je bent maar 6 jaar geworden helaas. Voor sommige mensen is het maar een hond. Maar je was mijn grootste vriend Bo. We gaan jou missen vriend.”

Temptation Island

René en Annebel deden in 2022 mee aan Temptation Island om uit te zoeken of ze echt met de ware zijn en of René inmiddels geen playboy meer is. Dat dat inderdaad niet het geval was, bleek al snel. Hij had geen oog meer voor andere vrouwen en wilde zo snel mogelijk terug naar Annebel. De twee overleefden het avontuur dan ook moeiteloos en tijdens het laatste kampvuur ging René zelfs op één knie voor haar.

Reality
  • Instagram @rene.spoelstra, Grazia archief
  • NL Beeld