Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: Temptation Island-Mitch en vriendin zijn uit elkaar

'Nee, er is niemand vreemdgegaan', aldus zijn inmiddels ex-vriendin.

Mitch

Na Mitch's deelname aan Temptation Island: Love or Leave volgden de ontwikkelingen in zijn leven elkaar in rap tempo op. Aan het einde van het programma verloofde hij zich met Iris, maar na een paar weken kwam alweer naar buiten dat de twee hun relatie hadden beëindigd. Later bleek dat Mitch was vreemdgegaan met Vera, met wie hij tot voor kort een relatie had. Maar deze relatie is inmiddels dus ook op de klippen gelopen...

Sprookje in duigen

Het leek zo'n mooi sprookje: na hun avontuur in Temptation Island: Love or Leave waren Mitch en Iris écht dichter tot elkaar gekomen, en werd dat zelfs bekroond met een ring. Hun verloving was echter van korte duur, want slechts een paar weken nadat het programma was afgelopen, kwam het nieuws naar buiten dat Mitch een punt achter hun relatie – en dus verloving – had gezet. En waar hij eerst zelf aangaf dat de reden hiervoor was dat hij niet lekker in zijn vel zat, bleek even later dat hij Iris had bedrogen.

Break-up

De dame in kwestie met wie Mitch was vreemdgegaan, heet Vera. Maar het avontuurtje tussen de twee bleek niet maar voor één keer te zijn, want een relatie volgde. Maar inmiddels zijn ook Vera en Mitch niet langer samen, zo deelt Vera via haar Instagram Stories. "Mitch en ik zijn gisteren uit elkaar gegaan", schrijft ze. "Nee, er is niemand vreemdgegaan. Het is een uit de hand gelopen discussie geweest waarbij wij allebei heel kinderachtig op elkaar hebben gereageerd, onder andere op de socials."

Vera sluit haar bericht af met de volgende boodschap: "We zijn niemand een uitleg verschuldigd, maar vind dit wel even fijn om te delen. Hoe het verder zal gaan, weten wij zelf ook nog niet. We gaan hier goed over praten." Mitch heeft haar statement gedeeld en verder al zijn foto's van zijn Instagram-account verwijderd.

Showbizz
  • Instagram @vjamillax, RTL Boulevard, Grazia archief
  • Temptation Island