Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tamara Elbaz heeft nieuwe borsten: 'Toch ietsje groter genomen'

'Ik kies namelijk nooit voor minder in het leven'

Tamara Elbaz

Dat Tamara Elbaz niet vies is van cosmetische ingrepen, steekt ze niet onder stoelen of banken. Deze week is de Real Housewife wederom onder het mes gegaan, dit keer voor een borstvergroting. Dat laat Tamara weten op Instagram.

Nieuwe borsten

"Nou ze zitten er in hoor die nieuwe borsten van mij 😆", schrijft Tamara op Instagram. Daarbij deelt ze een foto van zichzelf in het operatieschort. "Toch ietsje groter genomen, ik kies namelijk nooit voor minder in het leven 😝", grapt ze vervolgens. De realityster laat weten dat de ingreep goed is verlopen. "Ik heb dus verder een heerlijke dag gehad. Ik was in de supermooie kliniek van Bergman / Bey in Hilversum en ben zo lief behandeld door iedereen. Ik krijg met de keer dat ik in aanraking kom met zorgmedewerkers steeds meer respect voor deze mensen", aldus Tamara. "Zorgen voor anderen zit echt in hun hart."

Stress

Hoewel de ingreep goed is verlopen, maakte Tamara vooraf een klein foutje. "Er was wel even wat stress omdat ik twee uur op voorhand peren-ijs was gaan eten (geen idee wat me bezielde)", deelt ze. "Maar dat werd prima opgelost. Twee andere mensen moesten daarom eerder onder het mes😆. Sorry daarvoor artsen en patiënten. 🫢" Oops!

Princess treatment

Gelukkig had Tamara verder niks te klagen. "Verder was er lavendel op de kamer, een handmassage, een verwarmde deken en olie voor op mijn lippen. Dus de princess treatment hebben ze helemaal begrepen daar. 🙏🏼" Wij wensen Tamara een goed herstel!

Showbizz
  • Instagram @tamaraelbaz
  • NL Beeld