Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Too bad: S10 en Achraf Koutet zijn uit elkaar

Sad! 

S10

Verdrietig nieuws: zangeres S10 en acteur Achraf Koutet hebben een punt achter hun relatie gezet. In een interview met &C bevestigt Stien den Hollander, zoals de zangeres voluit heet, dat het 'recentelijk is uitgegaan'.

Werk en relatie combineren

S10 vindt het 'echt heel moeilijk' om haar werk en een relatie te combineren, zo deelt ze in het interview. "Daar ben ik opnieuw achter gekomen. Dat ligt niet aan de ander, maar aan mij en de focus die ik nodig heb om alles goed te kunnen fiksen", legt ze uit. Zodra de zangeres verliefd is, is ze ook 'meteen heel verliefd' en gaat ze er volledig voor. "Als ik verliefd ben, gaat elk gat in mijn week naar die persoon." Hierdoor merkte Stien dat ze de focus op haar werk 'een beetje kwijt' was.

Carrière

De zangeres heeft nu meerdere relaties gehad waarbij ze op een punt kwam en dacht: "Ik kan het niet meer, ik moet weer aan het werk."

"Mijn leven staat op dit moment gewoon heel erg in het teken van mijn carrière", zegt S10. Ze heeft momenteel dan ook even geen behoefte aan een relatie. "Daar ben ik nu gewoon nog niet goed genoeg in. De tijd zal me vast leren hoe ik het moet combineren", zegt ze.

Relatie privé houden

Heb je het gevoel dat je weinig hebt meegekregen van hun relatie? Dat kan kloppen. In januari vorig jaar deelden S10 en Achraf, die we kennen uit de serie Mocro Maffia, voor het eerst foto's van elkaar in hun Instagram Stories. Verder deelden ze eigenlijk nooit foto's samen en gaven ze ook geen interviews. "Dat vonden we stom. We wilden het een beetje privé houden, en volgens mij is dat best goed gelukt", aldus Stien.

Showbizz
  • &C, RTL Boulevard
  • NL Beeld