Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Maris blikt terug op Temptation Island: 'Heeft alleen maar onrust gecreëerd'

'Het was misschien anders gegaan als we er minder naïef waren ingestapt'

Maris en Ivo waren afgelopen seizoen te zien in Temptation Island: Love or Leave. Hun deelname verliep echter niet vlekkeloos. Terwijl Ivo aanstuurde op een open relatie of driehoeksverhouding met Esmé, had Maris het juist erg gezellig met Jari. Uiteindelijk is het met zowel Esmé als Jari niks geworden, en zijn Maris en Ivo weer happy together. In gesprek met Vrouw blikt Maris terug op die periode.

Elkaar terugvinden

"Onze relatie kreeg echt een klap”, vertelt Maris aan het blad. “Vlak voor Temptation Island hadden we besloten om iets vrijer in ons liefdesleven te staan. Ik wilde daar niet over praten op televisie, maar kreeg steeds beelden van Ivo en verleidster Esmé die het over open relaties hadden", blikt ze terug. "Ik was boos en het heeft wel een paar maanden geduurd voordat ik het vertrouwen in Ivo terugkreeg. Van onze relatie openzetten, was toen echt geen sprake meer, we moesten eerst elkaar zien terug te vinden." Gelukkig is het inmiddels weer goed tussen de lovebirds. "Kerstavond vierden we romantisch met z’n tweeën.”

Onrust

“Je relatie op tv testen kan zeker werken als je tegen dingen blijft aanlopen en wil uitzoeken of je er wel of niet voor moet gaan", stelt Maris. "Maar Ivo en ik hadden geen grote problemen, dus bij ons heeft het alleen maar onrust gecreëerd." De twee hadden ook nog nooit de Nederlandse versie van het programma gezien, alleen de Amerikaanse. "Niet zo slim, het was misschien anders gegaan als we er minder naïef waren ingestapt.” In the end heeft het Ivo en Maris toch veel gebracht, want hun relatie is er sterk uitgekomen. De twee zijn inmiddels weer heel gelukkig samen.

Toekomstplannen

Hoewel Ivo eerder nog graag in het moment wilde leven, beginnen de twee nu toch samen mooie toekomstplannen te maken. “Over de verre toekomst hebben we het nog niet heel veel gehad. Wel lijkt het ons enorm leuk om in het buitenland te wonen", vertelden ze onlangs in Grazia's Winterboek. "We gaan eind van het jaar twee maanden naar Zuidoost-Azië om te testen of we het leuk zouden vinden om daar voor een langere tijd te wonen.”

“Verder zien wel wat de toekomst ons brengt. We hebben het fijn samen, maar we hebben nog geen trouw- of babyplannen. Eerst maar eens Zuid- oost-Azië overleven, haha.”

Bron: Love Reality, Grazia archief | Beeld: Temptation Island