Bachelor Paul openhartig over zieke moeder: ‘Zonder haar goedkeuring had ik dit niet gedaan’

'Haar goedkeuring is belangrijk voor mij'

De Bachelor is inmiddels in volle gang, waarbij bachelors Paul en Rien er alles aan doen om hun ware liefde te vinden. Echter, zat Paul in Zanzibar ook nog een beetje met zijn hoofd in Nederland. In zijn intro vertelde hij namelijk dat zijn moeder ernstig ziek is. Maar waarom is hij dan tóch naar Afrika afgereisd? In gesprek met Shownieuws legt hij het uit.

Onzekere periode

Wanneer Shownieuws vraagt of een maand weggaan voor de opnames van De Bachelor niet ingewikkeld was, is Paul daar meteen duidelijk over. “Eén van de allereerste dingen die ik heb gedaan, was het aan haar (zijn moeder, red.) voorleggen. Ze zei: je kan hier wel naast mij zitten en mijn handje vasthouden, maar ze voelt zich goed en heeft een fijn bestaan. Hoelang dat nog zal zijn, is heel onzeker”, doelend op de ziekte van zijn moeder.

Goedkeuring

“Zonder haar goedkeuring – aankondiging zelfs – had ik dit niet gedaan”, laat hij dan weten. Zo vertelt hij dat hij zijn mogelijke nieuwe liefde na zijn bachelor-avontuur meteen zou willen meenemen naar zijn moeder. “Haar goedkeuring is belangrijk voor mij.”

Goede afloop

Inmiddels is het avontuur voor beide bachelors achter de schermen al afgelopen, en zullen ze moeten wachten tot het einde van de afleveringen voordat ze hun potentiële lover aan de buitenwereld mogen laten zien. Toch lichtte Paul recent alvast een tipje van de sluier op tijdens de première van SPHINX.

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik echt heel blij ben met de afloop van het programma”, zei hij stralend. “Jullie gaan het zien. Maar ik heb niet te klagen.” Oeh la la! Betekent dit dat Paul zijn grote liefde heeft gevonden op Zanzibar? Wij hopen natuurlijk van wel en kunnen nu al helemáál niet meer wachten om verder te kijken.

Bron: Love Reality, Grazia archief | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws