Bachelor Paul verklapt: ‘Heel blij met afloop van het programma’

Ook gaat hij in op het gerucht dat hij geen advocaat zou zijn.

Paul is dit jaar één van de twee hoofdrolspelers in De Bachelor. De concurrentiestrijd met mede-bachelor Rien is inmiddels aan en de komende weken gaan we zien of hij de ware vindt in zijn zoektocht naar de liefde. Maarre, in gesprek met RTL Boulevard doet hij alvast een klein boekje open over de afloop van het programma.

Twee Bachelors

“Ik had een mooie kans om een maand lang op Zanzibar te zitten met 26 hele mooie vrouwen“, blikt Paul terug op het avontuur in gesprek met Fawry tijdens de première van SPHINX. “En een andere bachelor. Grote concurrent Rien”, voegt de presentator daaraan toen. Voor het eerst in de geschiedenis van De Bachelor zijn er namelijk twee bachelors. “Nou, we hebben ook heel veel plezier samen gehad”, benadrukt Paul. “Ik denk dat de kijker nu wel een beetje is geïntroduceerd in de concurrentiestrijd van ons twee, maar ik denk dat ze ook nog wel een hele andere kant gaan zien van onze relatie.”

“De eerste paar afleveringen ben ik echt op zoek gegaan naar van: wie ziet nou allemaal in die andere groep? En daar klikte het ook wel met een aantal dames”, geeft hij toe. “Dus die concurrentiestrijd die er nu al een beetje is, daar kan je van verwachten dat die verder gaat.” Oeeh!

Liefde gevonden?

Of hij ook daadwerkelijk verliefd is geworden tijdens De Bachelor? Daar kan Paul natuurlijk nog niet veel over zeggen, maar tóch licht hij een klein tipje van de sluier op. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik echt heel blij ben met de afloop van het programma”, zegt hij stralend. “Jullie gaan het zien. Maar ik heb niet te klagen.” Oeh la la! Betekent dit dat Paul zijn grote liefde heeft gevonden op Zanzibar? Wij hopen natuurlijk van wel en kunnen nu al helemáál niet meer wachten om verder te kijken.

Advocaat of niet?

Op de red carpet pakt Paul ook meteen de kans om een gerucht de wereld uit te helpen. Juicekanalen beweerden namelijk dat hij helemaal geen advocaat is, zoals hij wél zegt in het programma. Hoe zit dat nou precies? “Ik had een contract als advocaat-medewerker. Dat wil zeggen dat je de opleiding hebt afgerond, dat je stage hebt afgerond en een contract voor onbepaalde tijd hebt”, verklaart hij. Toch is hij inmiddels geen advocaat meer. “Ik ben gestopt als advocaat om mee te doen aan dat programma”, legt hij uit. Tegenwoordig werkt Paul als jurist bij de bank.

Waarom hij niet meer als advocaat wilde werken? Naast dat het een enorm drukke baan is, heeft hij nog een reden. “Dat is heel veel werken en misschien wat minder tijd voor de liefde. En daar heb ik mijn tijd misschien nu wel voor nodig.” Oeeh!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws