De Bachelor-Paul over zijn love language: ‘Ik denk vooral quality time’

Aanstaande Bachelor Paul vertelt alvast een paar weetjes over zichzelf.

De Bachelor 2024 gaat bijna van start en dit keer zullen er twee mannen op zoek gaan naar ware liefde, in plaats van één. We weten inmiddels dat de 31-jarige Paul een van de gelukkigen is die dit liefdesavontuur in het tropische Zanzibar aan zal gaan. Op het Instagram-account van Videoland doet hij nu een vragenrondje, zodat we de bachelor alvast wat beter kunnen leren kennen.

Quality time

Waarschijnlijk ben je wel bekend met het begrip ‘love language‘, maar voor wie dit fenomeen niet kent leggen we het graag nog even uit. Je love language is de manier waarop je liefde geeft en ontvangt aan anderen. In Paul’s geval is dat quality time, vertelt hij. “Ik wil leuke dingen met een vrouw doen waar ik gek op ben en dat kan van alles zijn”, legt Paul uit. Daar voegt hij nog aan toe: “En ik vind het ook leuk om dat op een fysieke manier te doen.” Als hij beseft dat dit wellicht een beetje gek klinkt, lacht hij en zegt hij: “Wie niet?” We zijn het helemaal met je eens hoor, Paul!

Power Rangers

Als hem gevraagd wordt om nog een gek weetje over zichzelf te vertellen, hoeft hij geen moment te twijfelen. Paul was namelijk zo’n fan van een televisieserie, dat hij zijn huisdier er naar vernoemde. “Als kind was ik zó gek op de Power Rangers dat mijn eerste hond, die heette Power Ranger”, vertelt de toekomstige Bachelor. Cute! “Ja, die zou me beschermen toen ik zes was”, lacht hij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Topadvocaat

Verder dachten we van Paul dat hij werkzaam was als advocaat, maar in deze video geeft hij aan daarmee gestopt te zijn. Wij zijn benieuwd wat daar achter zit! Wellicht komen we erachter tijdens De Bachelor… Hij sluit af met: “Het enige wat ik kwijt wil is dat ik razend enthousiast ben om dit avontuur aan te gaan. En dat ik hoop dat ik de liefde echt ga vinden daar.” 

Enne, het moment dat we het liefdesavontuur van onder andere Paul kunnen gaan volgen in ‘De Bachelor’ is nu écht heel dichtbij. Vanaf 7 maart is het programma namelijk wekelijks te streamen, exclusief bij Videoland. Zin in!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws