Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: zwangere Kelly Heruer beland in het ziekenhuis

'Ik ben niet kleinzerig maar dit was pijnlijk'

Kelly Heruer is momenteel in verwachting van haar tweede kindje samen met lover Jethro Galung. Helaas belandde de mommy to be gisteren plotseling in het ziekenhuis vanwege een abces. Op Instagram vertelt ze wat er is gebeurd.

Naar het ziekenhuis

"Eerste keer in mijn leven een abces gehad", schrijft Kelly Heruer in haar Instagram Stories. Daarbij deelt ze een foto van het ziekenhuisbed. "De hele ochtend in het ziekenhuis gezeten i.v.m. overleg verschillende doktoren", gaat ze verder. "Opereren wordt meestal gedaan onder narcose, maar daar ging hun en mijn voorkeur niet naar uit omdat ik zwanger ben."

Daarom is het abces eerst zonder verdoving uitgezogen, deelt Kelly. "Nu aan de antibiotica die veilig is voor de baby en hopelijk kom de ontsteking niet terug, anders toch opereren", vertelt ze. "Ben niet kleinzerig maar dit was pijnlijk!!"

Beeld: Instagram @kellyheruer

Zwanger

Begin januari deelden Kelly en Jethro het heugelijke nieuws dat ze opnieuw ouders worden. “Happy new year, happy new life🤰🏼🐻”, klonk het op Instagram. “Na de miskraam afgelopen jaar werd het proberen voor nog een kindje toch steeds spannender, maar wat voelen wij ons ongelooflijk gezegend dat ik weer een kindje mag dragen en dat het allemaal goed verloopt💪”

Ze ging verder met: “Onze grootste droom wordt werkelijkheid, een broertje of zusje voor Bodie!! Je bent oh zo welkom kleintje, je hebt de liefste grote broer en papa en mama kunnen niet wachten om jou in onze armen te sluiten. Je opa’s, oma’s en tantes sprongen een gat in de lucht toen ze over jouw komst hoorden.. Je komt in een tikkeltje gekke, maar hele warme familie terecht klein pindaatje van ons. Het jaar kan nu al niet meer stuk🥰😭 Miracles take time, tot in juli ons wondertje👶🏻 We houden nu al de wereld van je!!” Aaahw!

Boys mom

Inmiddels weten we ook dat Kelly een echte boys mom zal worden. Het stel deelde eerder namelijk al een video van de gender reveal. Middels confettikanonnen komen Kelly en Jethro erachter welk geslacht hun tweede koter heeft. En wat blijkt? Er springt blauwe confetti uit de kanonnen, wat betekent dat zoontje Bodie er een broertje bij krijgt. Te leuk!

Bron: Instagram @kellyheruer | Beeld: NL Beeld