Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! Kelly Heruer en Jethro maken geslacht tweede kindje bekend

It's a...

Deze maand maakte Kelly Hereur en Jethro Galung het ge-wel-dige nieuws bekend dat ze in verwachting zijn van hun tweede kindje. But that's not all! De realitysterren deelden afgelopen zondag namelijk het geslacht van de spruit. En het wordt een...

In verwachting

“Happy new year, happy new life🤰🏼🐻”, begint Kelly begin januari haar bericht op Instagram. “Na de miskraam afgelopen jaar werd het proberen voor nog een kindje toch steeds spannender, maar wat voelen wij ons ongelooflijk gezegend dat ik weer een kindje mag dragen en dat het allemaal goed verloopt💪”

Ze ging verder met: “Onze grootste droom wordt werkelijkheid, een broertje of zusje voor Bodie!! Je bent oh zo welkom kleintje, je hebt de liefste grote broer en papa en mama kunnen niet wachten om jou in onze armen te sluiten.. Je opa’s, oma’s en tantes sprongen een gat in de lucht toen ze over jouw komst hoorden.. Je komt in een tikkeltje gekke, maar hele warme familie terecht klein pindaatje van ons. Het jaar kan nu al niet meer stuk🥰😭 Miracles take time, tot in juli ons wondertje👶🏻 We houden nu al de wereld van je!!” Aaahw!

It's a...

En nu, een aantal weken later, maken de twee dan ook ein-de-lijk het geslacht van hun kindje bekend door middel van een té leuke video op hun Instagram. "And it's...", beginnen ze in de caption. In de video zien we dat de twee hun hele woonkamer hebben omgetoverd voor die heugelijke moment.

Middels confettikanonnen komen Kelly en Jethro erachter welk geslacht hun tweede koter heeft. En wat blijkt? Er springt blauwe confetti uit de kanonnen, wat betekent dat zoontje Bodie er een broertje bij krijgt!

"We zijn helemaal in de wolken... Jethro dacht dat we een meisje zouden krijgen en Bodie dacht een zusje... ik wist het eerst niet en erna zei mijn gevoel jongetje en wat bleek! We konden er niet omheen😍😍", gaat het stel verder in de caption.

"Dat gezegd hebbende hadden we echt geen voorkeur dus met beide hadden we dolgelukkig geweest. Het belangrijkste is dat die kleine gezond is natuurlijk🧸🧸"

Geheimpje

Toch wil Kelly nog een geheimpje verklappen: "Ik kan wel schijnheilig doen alsof we er vandaag ook achter kwamen maar wij wisten het stiekem al want ik kon me echt niet inhouden bij de echo, en naast dat kon je er om heen haha🦋 Maar leuk die roze schijn ophouden voor degene die er niet bij waren🤪" In de video zien we dan ook dat Kelly en Jethro al 'blauw licht' kregen tijdens de echo. Ha!

Bron: Instagram @kellyheruer | Beeld: NL Beeld, Instagram @kellyheruer