Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kelly Heruer over zwangerschap: 'Ik ben verschrikkelijk misselijk geweest'

Ook deelt ze hoe zoontje Bodie het vindt om grote broer te worden.

De Nederlandse premiere van Fast X

Kelly Heruer en Jethro Galung deelden een paar dagen geleden het heuglijke nieuws dat Kelly opnieuw in verwachting is. Veel followers van het stel zijn ontzettend benieuwd hoe het met Kelly's zwangerschap gaat. Op Instagram besluit ze daarom een Q&A te houden.

Aankondiging

Afgelopen woensdag deelden Kelly en Jethro het heugelijke nieuws dat ze opnieuw een kindje verwachten. "Happy new year, happy new life🤰🏼🐻", begon Kelly haar bericht op Instagram. "Na de miskraam afgelopen jaar werd het proberen voor nog een kindje toch steeds spannender, maar wat voelen wij ons ongelooflijk gezegend dat ik weer een kindje mag dragen en dat het allemaal goed verloopt💪.”

Volgers van Kelly zijn maar al te benieuwd hoe het nu met haar gaat. Op Instagram krijgt ze dan ook ontzettend veel vragen als ze een Q&A-sticker in haar stories zet. Zo zijn velen benieuwd hoe lang Kelly nu in verwachting is. "12 weken en vier dagen zwanger", reageert ze. Daarbij deelt de realityster ook dat ze op 16 juli is uitgerekend.

Misselijk

Hoewel Kelly over the moon is dat ze opnieuw in verwachting is, gaat haar zwangerschap niet alleen over rozen. Zo deelt ze dat ze de eerste elf weken van haar zwangerschap ontzettend veel last heeft gehad van misselijkheid. "Tot ongeveer een week geleden ben ik verschrikkelijk misselijk geweest en gaf ik superveel over. Daardoor werd ik telkens midden in de nacht wakker. Dat had ik met Bodie niet, dus ik wist niet wat ik meemaakte. Ben erg blij dat het nu voorbij is."

Kelly en Jethro's zoontje Bodie is inmiddels twee jaar en kijkt er enorm naar uit om grote broer te worden. Dit deelt Kelly als iemand vraagt of Bodie beseft dat er een kindje in haar buik zit. "Jazeker. Hij vindt het superleuk dat hij een broertje of zusje krijgt en wil ook een baby in zijn buik 🤣."

Gender reveal

Aangezien Kelly nog maar in haar eerste trimester zit, weet ze het geslacht van haar kindje nog niet. Ze geeft aan dat ze hier echter wel heel benieuwd naar is. "We willen het wel heel graag weten. We hebben overigens geen voorkeur, als het kindje maar gezond is." Over een maand hoopt Kelly de gender reveal te doen.

Zwangerschapstesten

Last but not least, krijgt Kelly ook de vraag of ze dit keer weer zoveel zwangerschapstesten heeft gedaan als bij haar eerste zwangerschap. Deze vraag krijgt ze naar aanleiding van haar onthulling in de serie A Star is Born. In dit programma werden zij en Jethro gevolgd tijdens Kelly's zwangerschap, en deed Kelly een opvallende onthulling. Ze had namelijk voor bijna 900 euro aan zwangerschapstesten uitgegeven. "Haha, dit is een van de meest gestelde vragen", reageert Kelly. "Nee, dat heb ik dit keer niet gedaan 🤣❤️." Ha!

Beeld: NL Beeld