Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor April Darby

Fabulous, baby!

Heel groot nieuws voor April Darby, de actrice heeft namelijk de hoofdrol te pakken in de musical Sister Act! Aankomend theaterseizoen zal April de rol van nachtclubzangeres Deloris spelen in de Nederlandse versie van de musical.

Hoofdrol

Dinsdagavond maakte producent MediaLane bij Humberto bekend dat de musical Sister Act terugkeert in de Nederlandse theaters. Enne, niemand minder dan April Darby heeft de hoofdrol in deze swingende musical weten te scoren! Zij zal de rol van nachtclubzangeres Deloris op zich nemen. Ook de andere hoofdrol is bekendgemaakt. Sanne Wallis de Vries kruipt in de huid van Moeder Overste. Hoe leuk!

Reizende productie

Tien jaar geleden was de musical Sister Act ook al te zien in Nederland, maar destijds draaide de show alleen in het Circustheater in Scheveningen. Dit keer zal het een reizende productie worden en is Sister Act in de grootste theaters van ons land te zien. De première zal plaatsvinden in de winter van 2024-2025. Nog héél even geduld, dus!

Sister Act

Sister Act is al jaren een groot succes in Londen, New York en Parijs – en tien jaar geleden dus ook in Nederland!  De show is gebaseerd op de gelijknamige film over een nachtclubzangeres die als kroongetuige in een moordzaak moet onderduiken in een klooster. In de film werd de hoofdrol gespeeld door Whoopi Goldberg en Moeder Overste door Maggie Smith. Tien jaar geleden speelden Carolina Dijkhuizen (Deloris) en Simone Kleinsma (Moeder Overste) de hoofdrollen in de Nederlandse productie.

Wij kunnen niet wachten tot de voorstelling weer in Nederland te zien is!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld