Déze EOTB-ster is deze week te zien in Steenrijk, Straatarm

Het luxe leventje moet een week lang plaatsmaken voor een heel beperkt budget.

We leerden Nick op Heij in 2022 kennen door zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Inmiddels is hij happily in love met zijn vriendin Zoë en hebben de twee een leven opgebouwd in Griekenland. Echter verruilt Nick zijn luxe villa nu een keer voor een minder luxueus optrekje, want hij is deze week te zien in Steenrijk, Straatarm.

Steenrijk, Straatarm

In het populaire SBS-programma Steenrijk, Straatarm ruilen twee gezinnen voor een week van leven. De ‘rijken’ duiken in het leven van de ‘armen’ en andersom. Aanstaande woensdag, 7 februari, zijn het Nick en Zoë die hun luxe leven een weekje achter zich laten. Zij ruilen met Elise en haar kinderen Naoufel en Lina, die van een zeer beperkt budget moeten rondkomen en in een galerijflat in Delft wonen. Dat is wel ven iets anders dan een luxe villa onder de Griekse zon… Des te leuker voor Elise en haar kinderen, want zij mogen het vliegtuig pakken!

Toch op vakantie

Voor alleenstaande moeder Elise is het een droom die werkelijkheid wordt. Normaal gesproken kan ze zich, samen met Naoufel en Lina, namelijk geen vakantie naar de zon veroorloven. Het gezin woont in een flat in Delft en leeft van een klein budget. Elise heeft in het verleden een schuld opgebouwd, die ze nog moet afbetalen. Een vakantie zit er daarom niet in. Dat ze een week mogen verblijven in de luxe villa van Nick en Zoë is dan ook een feestje!

Steenrijk Straatarm
Beeld: Instagram @nick_op_heij

Zon en luxe

Voor Nick en Zoë zijn zon en luxe aan de orde van de dag. Nick was in 2022 nog te zien in EOTB, maar nu is hij dj, co-eigenaar van een sapjesbedrijf en handelt hij in cryptovaluta. Het ruime budget waar hij en zijn lover van kunnen leven, moeten ze dit keer achter zich laten. In plaats daarvan moeten ze met heel weinig geld rondkomen. Hoe zal het ze vergaan? En hoe zullen Elise en de kids het vinden in de Griekse villa? We can’t wait! 

Laatste nieuws