Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: er komt een All Stars-seizoen van Ex on the Beach aan

We. Can't. Wait!

Het negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is nog maar net afgelopen, maar er is nu alweer héél leuk nieuws. Het volgende seizoen wordt namelijk een All Stars-seizoen, dat werd tijdens de reünieaflevering bekendgemaakt. Maarre, daar kan niet zomaar iedereen aan meedoen. Drama incoming! 

All Stars-seizoen

Heel leuk nieuws voor fans van Ex on the Beach! Het tiende seizoen staat voor de deur, en het kon bijna niet anders dan dat dit weer een All Stars-seizoen zou worden. Het vijfde seizoen van EOTB was namelijk ook een All Stars-editie. Daarin waren onder meer Harrie, Lisa, Yasmine en Elias te zien. Welke bekende EOTB-deelnemers volgend seizoen opnieuw hun exen mogen verwelkomen? Daarvoor werd een heuse verkiezing gehouden tijdens de reünie.

King en Queen van EOTB

Tijdens de reünie van het negende seizoen, werd er een verkiezing gehouden wie de King en Queen van dit jaar waren. Enne, dat wilde iedereen wel zijn. Zij maken namelijk kans om deel te nemen aan het Ex on the Beach: Double Dutch All Stars-seizoen. Alle kandidaten mochten daarom kort pitchen waarom zij die titel verdiende. "Giorgina was al de Queen en aangezien ik haar ex ben, ben ik dan automatisch de King", zei Dennis meteen. Ook Marc-Junior vond dat hij de King van de villa was, net als Dylan. Bij de heren kreeg Marc-Junior uiteindelijk de meeste stemmen.

Wie zien we terug?

Ook bij de ladies was het spannend wie die felbegeerde titel zou krijgen. Michelle wilde graag nog eens meedoen, om te laten zien dat ze minder braaf zal zijn. Ook Janey en Giorgina wilden graag kans maken om in het All Stars-seizoen te verschijnen. Giorgina wist uiteindelijk de meeste stemmen te verzamelen en maakt dus samen met Marc en zijn Junior kans om volgend seizoen weer hun exen te verwelkomen. Het zal nog even duren voordat het tiende seizoen op de buis verschijnt. Wij kunnen in elk geval niet wachten en zijn héél benieuwd welke oude bekenden we gaan terugzien!

Bron: MTV, Girlscene | Beeld: MTV