Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Jaimy en Mira blikken terug op Steenrijk, Straatarm-deelname: 'Niet per se steenrijk'

De vele kritiek die het stel kreeg, hadden ze niet verwacht.

Galapremiere van Hans Klok - VEGAS

In oktober verschenen voormalig Temptation Island-verleiders Jaimy Dorenbosch en Mira Soeteman plotseling in Steenrijk, Straatarm. Helaas kreeg het realitykoppel na deze verschijning een boel kritiek over zich heen en dat zag het stel niet aankomen. In een interview met De Telegraaf blikken ze terug op hun deelname.

Temptation

Jaimy en Mira zijn al een tijdje samen. De twee leerden elkaar kennen door hun deelname aan Temptation Island. "Maar de vonk sloeg pas over toen hij een feestje had en ik mezelf, heel brutaal, uitnodigde. In no time woonden we samen. Hij was toen al van plan om naar Marbella te gaan. Zijn moeder woont er en hij was benieuwd of hij zijn werk als makelaar daar zou kunnen oppakken. Mijn droom was ook om in het buitenland te wonen, maar in mijn eentje zag ik dat niet zo zitten. Eén plus één is twee, haha. Nog geen jaar later verhuisden we", vertelt Mira.

Kritiek

In oktober verschenen de twee op de buis in het veelbekeken programma Steenrijk, Straatarm. In deze aflevering ruilde Jaimy en Mira hun luxe stulp in Spanje namelijk tijdelijk om voor die van Lianne en haar dochters LizzyIsabella en Soraya. Lianne kon daarom met haar gezin vertoeven in het zonnige Marbella, waar Jaimy en Mira een jaar geleden naartoe zijn verhuisd. De twee hebben daar een prachtig huis met zwembad en buitenbioscoop en dat konden sommige kijkers niet helemaal geloven. Sterker nog, de rijkdom van Mira en Jaimy werd door sommigen zelfs in twijfel getrokken. Dit omdat Mira ook geld zou verdienen door online uit de kleren te gaan op OnlyFans.

"Ik zou ons niet per se in de categorie ’steenrijk’ plaatsen, maar we hebben het wel goed. Ik vond het een mooi idee om een familie die krap bij kas zit een fijne tijd te bezorgen. De enorme mediastorm die volgde, hadden we niet verwacht", aldus Mira.

Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress

Showbizz
  • AMSTERDAM, 26-09-2021, The Harbour Club Theater Galapremiere van Hans Klok - VEGAS in het gloednieuwe The Harbour Club Theater. Een volledige avond uit met een spectaculaire show, de signature gerechten van The Harbour Club en club zoals alleen het mooie Vegas dat kent. Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Mira Soeteman en partner Jaimy Dorenbosch