Zo zag EOTB’s Nick er vroeger uit

Als kleine jongen haalde hij ook al kattenkwaad uit...

Lees ook

Nick op Heij kennen we als één van de acht originals in het nieuwste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Tegenwoordig is hij een echte casanova, maar hoe zag hij er vroeger eigenlijk uit?

Praatjesmaker

Nick is nog maar 21 jaar oud, wat hem de jongste van de acht originals maakt. Hij laat echter niet over zich heen lopen en wordt omschreven als ‘echte casanova’. Hij krijgt veel aandacht van vrouwen en maakt daar gretig gebruik van. Soms flirt hij met meerdere vrouwen tegelijk. Hij is ook duidelijk niet bang om harten te breken. Waar hij zijn succes aan dankt? “Het is nooit ongemakkelijk met mij, elk praatje verloopt soepel en levert vaak meer op.”

Toen ook al stoer

Hoe stoer een volwassen man ook is, als kind was het altijd een dotje. Toch? Bij Nick twijfelen we daar een beetje aan. Love Reality is namelijk in de archieven gedoken en heeft een foto van Nick als kind gevonden. Toen was hij ook al een boefje…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Juicy story

Dat Nick voor de nodige opschudding kan zorgen, hebben we tijdens EOTBDD al wel gezien. Hij belandde meerdere keren in bed met dames en er ontstond een fling tussen hem en Lynn, die veel mensen in hun greep hield. Volgens Nick hebben ze alleen gezoend, terwijl Lynn beweerde dat ze het bed hebben gedeeld. Uiteindelijk bleek dat dat alleen het plan was, maar dat de cameraman er een stokje voor heeft gestoken. Juicy!

Bron: Love Reality | Beeld: Videoland, RTL, Instagram Love Reality

Laatste nieuws

Zie ook