Love Islands Donny komt met de schrik vrij na auto-ongeluk

Heftig!

Het was flink schrikken deze week voor Love Islands Donny. Een automobilist is, onder invloed van alcohol, vol tegen de auto gebotst waarin hij samen met zijn beste vriend zat. Op Instagram deelt de realityster wat er precies is gebeurd en hoe het nu met ze gaat.

Ongeluk

“Met de schrik vrijgekomen”, schrijft Donny in zijn Instagram Stories. Daarbij deelt hij een viertal foto’s waarop de schade aan de auto goed te zien is. Aan de beelden te zien hebben Donny en zijn vriend enorm veel geluk gehad! De zijkant van de auto zit namelijk helemaal in de kreukels.

“Na een gezellige avond zat ik in de auto bij te praten met mijn beste vriend”, vervolgt hij in een volgende story. “Terwijl we geparkeerd stonden, scheurden er twee auto’s voorbij, elkaar uitdagend om te zien wie sneller was. Eén van hen verloor de controle en reed vol tegen ons aan”, legt hij uit. Het bleek te gaan om een automobilist onder invloed. “De bestuurder is opgepakt omdat hij te veel had gedronken.”

Geluk gehad

Donny beseft zich goed dat dit ook heel anders had kunnen aflopen. “Wat als mijn vriend net op dat moment was uitgestapt?” schrijft hij. Hij is dan ook dankbaar dat het goed is afgelopen. “Gelukkig zijn we er goed vanaf gekomen, al hebben we beiden wel last van onze rug en heupen”, deelt hij. “Koester elke dag”, sluit hij zijn bericht af.

Love Island

We leerden Donny in 2021 kennen in Love Island. Daar vond hij de liefde bij Rowenna, met wie hij nog steeds happy together is. Onlangs bereikten de lovebirds dan ook een mijlpaal in hun relatie, want ze waren twee jaar samen. Enne, daar stonden ze natuurlijk uitgebreid bij stil op the gram! “2 jaar samen met jou ♥️🫶🏼”, klonk het bij een lieve post. Ook op Instagram Stories werden schattige video’s gedeeld. Zo blikken ze terug op 16 oktober 2021 en ging het verliefde koppel gisteren terug naar de plek waar ze official werden. “Precies 2 jaar later terug op de plek waar ik jou vroeg ♥️ ILOVEYOU!” schreef Donny bij de video. Cute!

Bron: Instagram @donsses, RTL Boulevard, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws