Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Rowenna en Donny: 'We zijn voor Temptation Island gevraagd'

'Aan ons zouden ze niet de juiste kandidaten hebben'

Temptation Island: Love or Leave zit erop. Hoewel we weer enorm hebben genoten van het afgelopen seizoen, zien we een VIPS-versie ook wel weer zitten. Of die er komt, is nog maar de vraag. Zo deelde YouTuber Kalvijn eerder al dat hij en zijn verloofde Nina voor het programma werden gevraagd, maar het aanbod afsloegen. En ook Love Islands Donny en Rowenna werden voor Temptation Island benaderd.

Rowenna en Donny

De ultieme relatietest aangaan door mee te doen aan Temptation Island; Love Islands Rowenna en Donny bedanken ervoor. "We zijn voor Temptation Island gevraagd, maar aan ons zouden ze niet de juiste kandidaten hebben. We zouden er samen fluitend doorheen komen", deelt Rowenna met VROUW Glossy.

De lovebirds zijn sinds 2021 een setje en willen het liefst zoveel mogelijk bij elkaar zijn. "Nu willen we graag samenwonen. We zijn eigenlijk elke dag wel bij elkaar. We zijn op zoek naar een plek waar we echt met z'n tweeën op de bank kunnen ploffen en van elkaar kunnen genieten", vult Donny aan.

Hoofdprijs

Donny en Rowenna deden in 2021 mee aan Love Island. Hoewel de twee destijds nog niet officieel een koppel waren, haalden ze samen met Job en Esmee, Loesje en Deniz, en Nina en Paulo de finale. Helaas wonnen de twee Love Island niet: "We verloren dan misschien de finale, uiteindelijk hebben we wel de hoofdprijs gewonnen", stelt Donny.

"Wij vormen echt een team, we staan altijd klaar voor elkaar. Ro en ik vullen elkaar heel erg aan. Ik miste wat structuur in mijn leven, dat heeft zij me gegeven. Zelf ben ik iemand die met de dag leeft en ook echt van elke dag geniet. Die spontaniteit heb ik juist weer in haar leven gebracht." Awh!

Bron: VROUW Glossy, RTL Boulevard | Beeld: Privébeeld Rowenna en Donny