Oeh! Er komt een nieuwe spin-off van Mocro Maffia over Taxi

Waar gaat Taxi naartoe aan het einde van seizoen vijf?

Heel goed nieuws voor fans van Mocro Maffia! Videoland heeft gisteren namelijk aangekondigd dat we een nieuwe spin-off van de populaire serie kunnen verwachten. Dit keer zal het over niemand minder dan Taxi gaan. Want waar gaat hij naartoe aan het einde van seizoen vijf?

Laatste seizoen

Mocro Maffia is al vijf seizoenen lang een enorm succes. Inmiddels is ook het zesde seizoen aangekondigd, maar dit zal helaas wel de allerlaatste zijn. In seizoen één van de populaire serie werden de drie beste vrienden Romano, Potlood en Paus geïntroduceerd, die samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk maakten. In no time hadden ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie viel de vriendengroep uiteen, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar kwamen te staan. Deze ruzie stond in het vijfde seizoen nog altijd centraal. Romano is koelbloedig doodgeschoten in het vorige seizoen, maar de spanning tussen Paus en Potlood is dit seizoen nog steeds om te snijden. Kan Potlood zijn voormalige beste vriend en aartsvijand vergeven voor alles wat er is gebeurd? Of loert hij nog steeds op een kans op wraak? De makers noemen dit ‘het allesbepalende zesde seizoen’.

Waar gaat Taxi naartoe?

Gelukkig komt er nog niet helemaal een einde aan Mocro Maffia. We kunnen ons namelijk opmaken voor het zesde seizoen én er komt een gloednieuwe spin-off aan. Aan het einde van het bloedstollende vijfde seizoen van Mocro Maffia vertrekt Taxi (Iliass Ojja) zonder zijn vrouw Samira (Zineb Fallouk) met het vliegtuig op weg naar een onbekende bestemming. In de korte film Mocro Maffia: Taxi gaan we zien waar dat vliegtuig land: Marokko. Maar zelfs daar houdt de onderwereld Taxi nog in hun greep. Oeh!

Volgend jaar te zien

Mocro Maffia: Taxi wordt geproduceerd door Fiction Valley. De regie van de korte film is in handen van Nasrdin Dchar (die Potlood speelt in de serie), en wordt in 2024 voorafgaand aan het zesde finale seizoen van Mocro Maffia verwacht bij Videoland. We moeten nog heel even geduld hebben dus! Eerder verschenen naast de vijf reguliere seizoenen van Mocro Maffia al de miniserie Komtgoed en kort films Meltem en Tatta.
Bron en beeld: RTL / Videoland

Laatste nieuws