Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Mocro Maffia's Achmed Akkabi wordt vader

Hooray!

Premiere BODIES BODIES BODIES

Mocro Maffia-acteur Achmed Akkabi kan zijn geluk niet op. De acteur stapte in het huwelijksbootje met zijn lover Eileen Pekelharing én kondigt vandaag aan dat hij binnenkort papa wordt. Congrats, Achmed!

Getrouwd

Dertien weken geleden liet Achmed aan zijn volgers op Instagram weten dat hij zijn lover Eileen ten huwelijk had gevraagd. Inmiddels is the big day achter de rug en zijn de twee getrouwd. Vandaag deelde Achmed een reeks kiekjes van de bruiloft op zijn Instagram en de allerlaatste foto in de carrousel bevatte een verrassing. Eileen is namelijk in verwachting!

In verwachting

We zien op de laatste foto een foto van de echo met daaronder de tekst 'Baby girl'. Aahw! De twee krijgen dus een meisje. "💍+ … = 💗", schrijft Achmed in de caption bij de kiekjes.

Felicitaties

In de comments wordt de acteur overspoeld met felicitaties. "O wat prachtig! Zoveel geluk bij elkaar ❤️❤️❤️ gefeliciteerd 😍", reageert Sanne Vogel. En: "Dubbel gefeliciteerd!! ❤️", reageert een andere volger. Mocro Maffia-collega Nasrdin Dchar en voormalig GTST-acteur Alkan Çöklü laten hartjes achter.

Achmed en Eileen zijn sinds vorig jaar samen. In september maakte hij zijn relatie bekend. Wij wensen de lovebirds veel geluk samen!

Beeld: Instagram @achmedakkabi, NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 28-08-2022, Tuschinski Nederlandse Premiere Bodies Bodies Bodies in Koninklijk Theater Tuschinski te Amsterdam FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Achmed Akkabi