Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Goed en slecht nieuws voor fans van Mocro Maffia

Het einde van de populaire serie is in zicht...

Het vijfde seizoen van Mocro Maffia is nog maar net van start gegaan bij Videoland, maar nu is er alweer nieuws over de populaire serie. Helaas is het dit keer echter niet alleen maar goed nieuws. De makers kondigen namelijk een zesde seizoen aan, maar voegen daaraan toe dat dit tevens het laatste seizoen zal zijn...

Meedogenloze finale

In 2018 verscheen het allereerste seizoen van Mocro Maffia bij Videoland en barstte de keiharde strijd om de cocaïnehandel in Amsterdam los tussen de voormalig beste vrienden Romano, Potlood en Paus. Al snel werd de serie mega populair en inmiddels houdt deze nietsontziende oorlog al vijf seizoenen lang stand en zijn er onnodig veel doden gevallen. Volgend jaar komt er echter voor eens en altijd een einde aan de langdurige strijd in een meedogenloos finale seizoen. Ja, je leest 't goed. Er komt een zesde seizoen van Mocro Maffia, maar helaas zal dit ook de laatste zijn. De makers noemen dit 'het allesbepalende zesde seizoen'.

Vergeven of wraak?

In seizoen één van Mocro Maffia werden de drie beste vrienden Romano, Potlood en Paus geïntroduceerd, die samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk maakten. In no time hadden ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie viel de vriendengroep uiteen, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar kwamen te staan. Deze ruzie staat in het huidige, vijfde seizoen nog altijd centraal. Romano is koelbloedig doodgeschoten in het vorige seizoen, maar de spanning tussen Paus en Potlood is dit seizoen nog steeds om te snijden. Kan Potlood zijn voormalige beste vriend en aartsvijand vergeven voor alles wat er is gebeurd? Of loert hij nog steeds op een kans op wraak? We can't wait!

We moeten nog wel even geduld hebben voordat het laatste seizoen van Mocro Maffia te zien zal zijn. Videoland deelt dat het in 2024 te streamen zal zijn. Gelukkig kunnen we in de tussentijd nog genieten van seizoen vijf!

Bron en beeld: Videoland