Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Videoland deelt trailer van resterende afleveringen Mocro Maffia

En die beloven nóg spannender te worden.

Het vijfde seizoen van Mocro Maffia is in volle gang op Videoland en we wachten wekelijks op een nieuwe aflevering. Inmiddels zijn er al vier afleveringen online gekomen en zijn we op de helft. Videoland deelt nu een trailer van de rest van het seizoen.

Nieuw seizoen

In 2018 verscheen het allereerste seizoen van Mocro Maffia bij Videoland en barstte de keiharde strijd om de cocaïnehandel in Amsterdam los tussen de voormalig beste vrienden Romano, Potlood en Paus. Al snel werd de serie mega populair en inmiddels houdt deze nietsontziende oorlog al vijf seizoenen lang stand en zijn er onnodig veel doden gevallen. Volgend jaar komt er echter voor eens en altijd een einde aan de langdurige strijd in een meedogenloos finale seizoen. Ja, je leest ’t goed. Er komt een zesde seizoen van Mocro Maffia, maar helaas zal dit ook de laatste zijn. De makers noemen dit 'het allesbepalende zesde seizoen'.

Mid season trailer

Goed, even terug naar nu, want we zitten nog midden in het vijfde seizoen. Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering van het vijfde seizoen te streamen bij Videoland. Het vijfde seizoen van Mocro Maffia bestaat in totaal uit zeven afleveringen en dat betekent dat we nu op de helft zitten. We hebben al heel wat spectaculaire scènes gezien, maar we kunnen op nog véél meer sensatie rekenen als we naar de gloednieuwe trailer kijken. Dat belooft nog wat!

Bron & Beeld: Videoland, RTL (Jasper Suyk)