Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: deze plottwist in Love Island hadden we niet verwacht

'Ik begon hem al een klein beetje te missen'

Love Island is inmiddels in volle gang en heel eerlijk: dit seizoen zit boordevol juice, comebacks en drama als je het ons vraagt. Enne, waarom zou je er dan niet nóg een schepje bovenop doen? In de aflevering van afgelopen woensdag was er namelijk wéér sprake van een onverwachte plottwist.

Let op! Dit artikel bevat spoilers over Love Island.

Plottwists, verrassingen en comebacks

De programmamakers van Love Island Nederland/België zijn dit seizoen on fire als het gaat om comebacks, verrassingen en plottwists. Zo mocht Nycole na haar exit tóch weer terugkomen in de villa, maakten oud-deelnemers Job en Amandine hun comeback in het programma, en is er afgelopen woensdag een broer van een andere Islander binnen komen lopen. Wait, what?

Jonna's broer

Niemand minder dan Kevin, de broer van Jonna liep in de aflevering van woensdag ineens de villa binnen. Enne, om het nog wat spannender te houden nam hij vóór zijn intrede Nycole én Garbi mee op date. Op dat moment laat hij echter nog niet weten dat hij de broer van Jonna is, waardoor de surprise nog onverwachter is als hij de villa binnenkomt.

Emotionele hereniging

Als Jonna dan ook opmerkt dat het zijn eigen broer is die ineens voor hem staat, breekt hij. "Dit doet mij heel veel", laat hij dan ook weten als hij weer herenigd is met Kevin. "Mijn broer is alles voor mij en ik begon hem al een klein beetje te missen." Awh!

Bron: RTL Boulevard, Love Island | Beeld: Love Island