Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: Déze oud-deelnemer maakt zijn opwachting in Love Island

He's back!

De trouwe kijkers van Love Island is het natuurlijk niet ontgaan dat er in de meest recente aflevering van het populaire programma een oude bekende terugkwam. Enne, hoewel hij twee jaar geleden met een vriendin het programma verliet, is dat helaas toch niets geworden. Hoogtijd voor deze knappe hunk om opnieuw de liefde te vinden in de Love Island-villa.

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de meest recente aflevering van Love Island.

Job is back

De Love Island-dames speculeerden er al op los toen ze een berichtje kregen van 'Job'. "Hi dames, over vijf minuten ben ik bij jullie. Groetjes, Job", luidde het berichtje. "Niet Job van vorig jaar toch?!", schreeuwt Kimmy het uit. En ja hoor, the one and only Job Stevens heeft zijn comeback gemaakt in de meest recente aflevering.

"Wat zien jullie er allemaal goed uit", roept hij naar de dames als hij de villa binnen loopt. In de introductie-video van de hunk kaart hij zijn eerdere deelname én winst ook eventjes aan. "We zijn driekwart jaar samen geweest", vertelt hij over de relatie met ex-vriendin Esmee. "Helaas was het niet wat het moest worden, van beide kanten niet. En nou ben ik weer vrijgezel."

Introductievideo

Natuurlijk hoor je in zo'n introductievideo jezelf een beetje te verkopen, toch? En hoewel we Job allemaal al kennen, pakt hij toch even zijn momentje. "Ik ben een social, spontane jongen. Ik heb wel echt ambities in mijn leven, ik weet wat ik wil", vertelt hij over zichzelf. "Ik ben wel een praatjesmaker, beetje ongeduldig. Mijn afknappers zijn arrogantie en lui zijn, niet weten wat mensen willen in het leven. Als een meisje dan zegt: 'Ik wil liever een dag op de bank liggen', ja verschrikkelijk, hou ik echt niet van. Hop, gas erop." Aha, duidelijk!

Herkoppeling

In de villa laat hij in ieder geval menig vrouwenhart op hol slaan. Zo ziet met name Naomi hem wel zitten en ze laat hem dat ook duidelijk weten. En met succes, want Job ziet ook wel wat in Naomi. Ook de mannen voelen nattigheid als ze terugkomen van hun 'mannen date'. "Job is een heel, heel, heel sterke bombshell", laat Imad weten. "Ik denk dat de andere mannen zich zorgen gaan moeten maken, omdat hij denk ik toch wel interesse gaat krijgen van de meeste vrouwen."

En ja hoor, aan het einde van de aflevering is het tijd voor een herkoppeling waarin Job een dame moet uitkiezen. Het treurige hieraan is dat de man die alleen overblijft, de villa moet verlaten. En omdat Job voor Naomi kiest, is het einde verhaal voor Kluuk en moet hij zijn koffers pakken. Sad!

Bron RTL Boulevard | Beeld: Love Island/RTL