Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

She said yes! Dít Love Island-koppel stapt binnenkort in het huwelijksbootje

'A dream'

Veel Love Island-relaties hebben het avontuur helaas niet overleefd. En hoe droevig dat ook is, heeft het programma voor een aantal deelnemers wél een groot aandeel gehad in hun liefdesleven. Zo ook bij Natascha en Axel, die beiden meededen aan Love Island. Hoewel ze niet in hetzelfde seizoen zaten, heeft het programma hen wel samengebracht. En wat blijkt? De twee zijn zelfs zó verliefd dat Axel zijn liefde met een droomaanzoek ten huwelijk heeft gevraagd.

Romantisch huwelijksaanzoek

In 2021 deed Axel Beyaert mee aan Love Island, waar hij helaas zonder liefde vertrok. Natascha der Kinderen deed eerder ook mee aan het programma, maar ook zij vond haar wederhelft daar niet. Beiden zaten dus niet bij elkaar in het seizoen, maar de vonk sprong na de opnames tóch over. Zo vonden ze de liefde bij elkaar. Niet veel later na de deelname van Axel maakten de twee dan ook bekend dat ze verliefd en gelukkig zijn.

En hoe kan je de liefde nou beter vieren dan met een over the top, prachtig huwelijksaanzoek? Precies, romantischer kan niet! De twee delen dan ook een té lieve video waarin volgers kunnen zien hoe Axel op één knie gaat voor zijn vriendin.

A dream

Zoals we allemaal kunnen zien speelt het sprookjesaanzoek zich af in het romantische Parijs, net voor de Eiffeltoren. Het balkon is helemaal prachtig aangekleed en op de muur zien we in neonletters de vraag: 'Will you marry me?' Natuurlijk kon Natascha niks anders dan 'ja' zeggen, waardoor de twee binnenkort dus in het huwelijksbootje stappen. "A dream", zetten de twee bij het Instagram-bericht.

Reacties

Ook volgers en vrienden zijn laaiend enthousiast over dit romantische nieuws. "Oh wow gefeliciteerd toppers! 😍🫶", schrijft Mattheus Jonckheere onder de post. "Wauw gefeliciteerd 😍❤️", reageert Lotte Leeuw. Ook oud Love Island-deelnemers Lio Verborgh en Lisa van Zuylen reageren onder de post met felicitaties. Ook namens Grazia, gefeliciteerd!

Bron: Girl Scene, Instagram | Beeld: Instagram, Love Island