Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Nóg een oude bekende maakt intrede in Love Island

She's back!

We zijn nog maar net bekomen van het nieuws dat the one and only Job Stevens terug is in de Love Island-villa, maar we werden in de meest recente aflevering wéér verrast met een oude bekende. Enne, dat is niemand minder dan de knappe Amandine!

Amandine is back

Amandine was natuurlijk in het afgelopen seizoen de favoriet van de kijkers en veroverde – uiteindelijk – dan ook niet alleen het hart van de kijkers, maar ook het hart van de Belgische Jules.

Die relatie strandde sadly enough drie maanden geleden, waardoor Amandine het hoog tijd vond om opnieuw de liefde te vinden in de villa. "Veel mensen denken: Love Island werkt niet, maar ik heb er toch mijn eerst vent aan overgehouden", laat ze weten tijdens haar terugkomst.

Niet alleen het uiterlijk

Ook laat ze duidelijk weten dat ze dit keer niet meer alleen op de looks af gaat. "Ik ben nu minder gefocust op uiterlijk en meer op innerlijk. Ook zoek ik iemand met wie ik oud wil worden. Ik zoek iemand die samen denkt, die rekening met me houdt, die respect heeft." Wij zijn benieuwd!

Break-up

Amandine en Jules hebben zo'n drie maanden geleden een punt achter hun relatie gezet. "He was my first everything. Wij wilden allebei zó graag net als jullie. Kept fighting en erin geloven, maar voor nu is het belangrijk om mijn hart te helen en om mijn mentale gezondheid te prioriteren", liet ze toentertijd weten in een statement.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Love Island