Temptations Mitch geeft duidelijkheid over ‘nieuwe liefde’

'Er is nog geen stempel op geplakt'

Na de totaal onverwachtse breuk tussen Temptations Mitch en Iris, lijkt Mitch niet echt gebroken te zijn van verdriet. Op Instagram doet hij een Q&A waarin hij het zelfs al over een eventuele ‘nieuwe liefde’ heeft.

Sprookje in duigen

Het leek zo’n mooi sprookje: na hun avontuur in Temptation Island: Love or Leave waren Mitch en Iris écht dichter tot elkaar gekomen, en werd dat zelfs bekroond met een ring. Hun verloving was echter van korte duur, want slechts een paar weken nadat Temptation Island was afgelopen, kwam het nieuws naar buiten dat Mitch een punt achter hun relatie – en dus verloving – had gezet. En waar hij eerst zelf aangaf dat de reden hiervoor was dat hij niet lekker in zijn vel zat, bleek even later dat hij Iris had bedrogen.

Zakelijk contact

Op Instagram hield Mitch dit weekend een Q&A om vragen van zijn volgers te beantwoorden. Enne, daarin wordt meer duidelijk over hoe het leven van hem en Iris er op dit moment uitziet. Zo vertelt hij dat het huis dat hij samen met Iris had gekocht, voorlopig nog niet in de verkoop gaat omdat Iris er nog graag wil blijven wonen. Op de vraag hoe het nu tussen hem en Iris gaat, antwoordt hij “We hebben zakelijk contact.” Wel voelt hij zich “zwaar schuldig” over het feit dat hij is vreemdgegaan.

Verliefd

De dame in kwestie met wie Mitch is vreemdgegaan, heet Vera. Zij plaatste eerder op social media al foto’s van haar en Mitch samen, en volgers vragen zich dan ook af hoe het zit tussen de twee. Hoewel Mitch naar eigen zeggen al wel verliefd is, kan er nog niet gesproken worden van een relatie. “Er is nog geen stempel opgeplakt. Waarom niet? Omdat zij mij nog niet als vriendje heeft gevraagd.”

Bron: Love Reality, Instagram @mitchvanduijkeren | Beeld: Temptation Island, Instagram @mitchvanduijkeren

Laatste nieuws