Mitch schept duidelijkheid over geruchten rondom vreemdgaan

'Nu het toch al openbaar is door sommige mensen...'

Mitch en Iris leken Temptation Island: Love or Leave goed af te sluiten. Sterker nog, Mitch ging ook nog eens op één knie voor zijn vriendin. Happily ever after, toch? Helaas viel dat sprookje in duigen nadat recent naar buiten kwam dat Mitch een punt achter hun relatie – en dus verloving – had gezet. En hoewel hij aangaf dat hij niet lekker in zijn vel zat, kwamen er ineens vreemdgaan geruchten de wereld in. Nu, een paar weken verder, reageert hij daar zelf op.

Vreemdgaan geruchten

Dat Iris veel liefdesverdriet heeft en daarom niet heel erg actief is op social media, is iets wat veel volgers goed snappen. Mitch daarentegen hield afgelopen woensdag een Q&A op zijn Instagram-stories. Enne, daar kon hij natuurlijk heel veel break up-vragen verwachten, iets wat hij niet uit de weg ging.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen beantwoordt Mitch – na alle geruchten – of hij is vreemdgegaan. “Nu het toch al openbaar is door sommige mensen. Ja”, geeft hij toe. Oei! Ook gingen er geruchten dat hij meteen bij deze dame in kwestie is blijven slapen nadat hij een punt achter zijn relatie met Iris zette. Volgers waren dan ook erg benieuwd waarom hij dit heeft gedaan. “Iris wil rust. Zo kan ik haar rust geven”, antwoord hij daarop.

Gaat het nog goed komen?

Daarnaast krijgt hij nog allerlei andere vragen van zijn volgers met betrekking tot de break-up. Zo vraagt er iemand of het nog goed kan komen tussen hem en Iris, waarop hij duidelijk ‘nee’ antwoordt.

Veel volgers weten ook dat hij samen met Iris een huis had gekocht, waar ze met z’n tweeën woonden. Maarre, hoe gaat dat eigenlijk geregeld worden? “We hebben binnenkort een gesprek met de hypotheekverstrekker om te kijken naar de mogelijkheden.” Aha! En hoewel Iris er kapot van is dat Mitch een punt achter de relatie heeft gezet, zijn ze volgens hem nog steeds op goede voet. “Op dit moment zijn Iris en ik goed met elkaar… Iris heeft wel tijd nodig om alles een plek te geven en ik probeer daar zoveel mogelijk mee te werken waar mogelijk.”

Bron: Instagram | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws