Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met Temptations Melanie en Ramon

De twee hebben een grote stap gezet samen.

We leerden Melanie en Ramon kennen in het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De twee overleefden de ultieme relatietest en zijn nog steeds happy together. Ze gaan binnenkort zelfs samenwonen! Op Instagram deelt Melanie hoe het nu met ze gaat.

Temptation Island

Melanie en Ramon gingen afgelopen seizoen de ultieme relatietest aan in Temptation Island. Het koppel kwam pas later in het programma, nadat Mike en Evie naar huis gingen. De twee brachten behoorlijk wat leven in de brouwerij en gingen allebei hun temptation aan. Vooral Ramon maakte nog weleens een opmerking waar Melanie niet zo blij mee was. Gelukkig was hun relatie sterk genoeg en vertrokken ze samen weer naar huis.

Elkaar vaker zien

Tijdens een Q&A op Instagram Stories vraagt een volger aan Melanie hoe het nu met haar en Ramon gaat. "Het gaat supergoed met Ramon & mij!" reageert de realityster. Nadat het stel terugkwam in Nederland hebben ze namelijk een grote stap gezet: ze hebben samen een huis gekocht. "We kijken vooral erg uit naar het moment dat we lekker gaan samenwonen", zegt Melanie dan ook. "Zodat we elkaar eindelijk wat vaker gaan zien!"

Ramon Melanie ramon

Beeld: Instagram @mzlanie

Samenwonen

De twee wonen nu behoorlijk ver uit elkaar – iets wat hun relatie ook moeilijker maakte. Ramon woont namelijk in Brabant en Melanie in Friesland. Ze kunnen dus niet 'even snel' naar elkaar toe. Daarom heeft Melanie de stap gezet om naar het zuiden te vertrekken, dat vertelt ze als iemand vraagt waar ze gaan samenwonen. "We gaan in Etten-Leur wonen", deelt ze. "Happy en sad tegelijkertijd. Het liefst zou ik in Leeuwarden willen blijven", voegt ze er eerlijk aan toe. "Maar merk wel echt dat ik graag samen ga wonen en de enige mogelijkheid is dan om in Brabant te gaan wonen, want Ramonnie wil Brabant niet uit. Hoop dat ik me thuis ga voelen hier!"

Bron: Instagram @mzlanie, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen