Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Temptations Mitch en Iris zijn uit elkaar

Verdrietig nieuws voor Iris en Mitch.

Ze overleefden niet alleen Temptation Island, maar Iris en Mitch leken ook gelukkig verloofd. Des te verdrietiger het nieuws dat het stel vandaag naar buiten bracht: ze zijn uit elkaar.

In de knoop

Ze verlieten Temptation Island met een verlovingsring, maar de periode daarna was moeilijker dan verwacht. Het stel beleefde een dip, maar kwam die toch te boven. Het leek zelfs beter te gaan dan ooit. Maar helaas was dat geluk van korte duur. Op Instagram deelt Mitch dat hij en Iris een punt achter hun relatie hebben gezet.

"De afgelopen tijd zat ik heel erg met mezelf in de knoop. Eerder aangegeven dat ik niet wist of ik gelukkig was zoals jullie bij onze beach bar bij fawrynotsawry gezien hebben", begint Mitch zijn bericht op Instagram.

Eigen weg gaan

De 30-jarige vervolgt dat hij destijds dacht wel gelukkig te zijn. De tijd wees echter wat anders uit. "Nou zijn we weer enkele weken verder en ben ik erachter gekomen, dat op dit moment ik mij niet gelukkig voel. Dat ligt niet aan Iris, maar aan mij."

Mitch vervolgt eerlijk dat hij nog steeds moeite heeft met bepaalde dingen. "Ik zit nog steeds heel erg met mezelf in de knoop, ik weet in ieder geval dat ik hier niet op mijn plek ben (ons huis). Voor nu hebben we besloten om een eind te maken aan de relatie en gaan we binnenkort onze eigen weg."

Gelukkig samen

Het nieuws komt voor fans als donderslag bij heldere hemel. Het leek namelijk heel goed te gaan tussen het stel. Zo deelde Iris enkele dagen geleden nog een lief berichtje over haar relatie. “Een relatie is hard werken, maar als het meant to be is, is er geen ontkomen aan. Elke relatie kent ups and downs, maar het is aan elkaar om daaruit te komen. Hoe moeilijk de situatie ook is, als het voorbestemd is, weet je dat vrijwel al meteen bij de eerste ontmoeting” schreef ze toen bij een foto van hen samen.

Wij wensen Iris en Mitch heel veel sterkte!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)