Temptations Iris onthult of ze nog contact heeft met Chevalier

Aha!

Iris en Mitch deden als koppel mee aan Temptation Island: Love or Leave. De twee bespraken lief en leed met de andere deelnemende koppels en kregen ook leuke (vriendschappelijke) connecties met de singles. Maar hebben de twee eigenlijk nog contact met de koppels en singles?

Vriendschappen

“We hebben wel een paar vriendschappen overgehouden aan Temptation”, vertellen Iris en Mitch als we met ze bellen. “Ik heb een heel leuke klik met Giulia; dat vind ik zo’n leuke meid. Ook Marisol spreek ik regelmatig”, deelt Iris. “Met alle koppels hebben we ook nog contact, maar met Miriam en Lester iets minder.”

“Vanuit hen komt het initiatief niet echt”, vult Mitch daarop aan. “We hebben nog een groepsapp met alle koppels, maar daar zeggen ze niet heel veel in. We hebben eens met alle koppels afgesproken, maar toen dat een keer zover was, deelde Miriam op de dag zelf dat Lester ziek was en ze beiden niet kwamen. Misschien hadden ze geen zin om af te spreken? Verder hebben we daar ook niet naar gevraagd”, verklaart Mitch nuchter.

Melanie en Ramon

Maar met de andere koppels hebben de twee nog regelmatig contact. “Joël en Shanta spreken we nog weleens. Net als Evie en Mike. Ook met Melanie en Ramon hebben we goed contact, die waren hier zelfs nog een tijdje geleden”, deelt Mitch. “We proberen nog regelmatig wat met z’n allen te doen, maar iedereen heeft het nu zo druk. Dat maakt het plannen van iets wel wat lastiger. Misschien kunnen we het nog eens proberen als iedereen het weer wat rustiger heeft.”

Chevalier

Iris en Chevalier hadden tijdens hun deelname een heel leuke klik, maar spreken de twee elkaar nu eigenlijk nog weleens? “Ik denk dat we zo’n vier weken geleden voor het laatst contact hadden, maar dat stelt niet heel veel voor. Ik reageer bijvoorbeeld eens op zijn story of hij op die van mij. En dan vragen we even hoe het met elkaar gaat”, deelt Iris.

“De laatste tijd hebben we elkaar niet echt gesproken. Misschien omdat hij ziet dat Mitch en ik verloofd zijn? Ik weet natuurlijk niet hoe het met zijn gevoelens zat. Hij zei tijdens Temptation wel dat er iets was, maar dat hij daar zijn vinger niet op kon leggen. Misschien had het voor hem meer kunnen worden als we meer tijd samen hadden gehad? Maar ik denk dat hij nu zoiets heeft van: het is goed zo. Ik gun ze al het geluk.” Aha!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws