Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Temptations Iris deelt sexy kiekje op Instagram

Oeh la la!

Nu Temptation Island: Love or Leave al een tijdje is afgelopen, weten we natuurlijk dat Iris en Mitch het avontuur hebben overleefd. De twee zijn zelfs verloofd! Maarre, hoewel Iris in het programma gezien werd als dat lieve en schattige meisje, blijkt ze ook een steamy kant te hebben. Oeh la la!

Steamy kiekje

Iris heeft recent namelijk samen met fotografe Christine weer een erg steamy kiekje op haar Instagram-account gedeeld. Enne, hier is uit te halen dat Mitch een échte bofkont is! "Wat hebben we tijdens deze shoot veel mooie foto's gemaakt en deze zit toch wel tussen mijn favorieten", deelt de fotografe.

Nog meer kiekjes

Toch teasde de knappe blondine ons al wekenlang met sexy kiekjes van de fotoshoot. Zo zagen we haar al eens voorbij komen in een zwart lingerieoutfitje, in een onthullende witte outfit én in een zebraprintpakje. Over één ding zijn we het in ieder geval eens: Iris ziet er ge-wel-dig uit!

Ook in de comments regent het complimentjes. Zo schrijft Shanta: "😍😍", en reageert een volger: "Stunninggggg🔥😍" Anderen reageren met: "Wauw 😍", "Hallo😍" en "Topplaat! 😍"

Temptation Island

De beauty onthulde recent nog in gesprek met &C dat Temptation Island haar niet altijd even makkelijk afging. Zo vertelde ze dat ze bang was om heimwee te krijgen. "Dat viel gelukkig mee. Het was echt gezellig."

Toch kreeg Iris het naarmate de dagen vorderde niet makkelijker. “Op dag vier had ik even een dip, toen heb ik me teruggetrokken op de wc en daar een boek gelezen, want op die plek hangen geen camera’s. Ook heb ik even met de psycholoog van de productie gezeten. Alles was zo nieuw, anders. En dat kun je allemaal niet met je partner delen.”

Bron: Instagram | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)