Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít bedrag moeten deelnemers betalen als ze uitkomst Temptation Island verklappen

Wow!

Deelnemers moeten na de opnames van Temptation Island: Love or Leave nog maandenlang zwijgen over wat er allemaal is gebeurd. Het is ook nog nooit voorgekomen dat de uitkomst al uitlekte voordat de laatste uitzending is geweest. Niet zo gek, als je weet welke boete kandidaten boven het hoofd hangt...

Temptation Island

Let's be honest: het was niet het meest spannende seizoen ooit van Temptation Island: Love or Leave. In de laatste aflevering zagen we het eerste deel van het allerlaatste kampvuur, en dat liep voor alle koppels heel goed af. Zowel Shanta en Joël, Mike en Evie en Mitch en Iris hebben de ultieme relatietest overleefd en zijn nog steeds happy together. En hoewel we dol zijn op een flinke portie drama, is dit natuurlijk ook heel fijn om te zien! Voor Mitch en Iris eindigde het avontuur overigens al helemaal romantisch, want tijdens het laatste kampvuur ging hij op één knie voor haar.

Mike en Evie

Mike en Evie verlieten halverwege het seizoen al Temptation Island, omdat hun vragen beantwoord waren. In de vorige aflevering mochten ze dan ook ein-de-lijk vertellen of ze nog steeds samen zijn, en het antwoord daarop is: ja! Het koppel heeft echter wel maandenlang hun mond moeten houden over hun relatiestatus. Doen ze dat niet? Dan staat er een flinke boete op ze te wachten, zo vertelt Evie in een nieuwe aflevering van Realitea.

Boete

Evie doet een boekje open over de regeltjes waar kandidaten zich aan moeten houden na Temptation Island. Zo mogen ze niet samen op straat lopen of in dezelfde ruimte zitten. Enne, dat is net zo lastig als het klinkt. Evie kon bijvoorbeeld een half jaar lang niet mee naar de dj-boekingen van Mike, waar ze normaal gesproken altijd bij is. Ook mogen de koppels geen foto's van elkaar liken en elkaar niet volgen. Tot slot mogen ze – uiteraard – de uitkomst van het programma niet verklappen. Als ze dat wel doen, hangt ze een boete van maar liefst 20.000 euro boven het hoofd. Wij snappen daarom heel goed waarom het nog nooit is uitgelekt!

Bron: Realitea, Girlscene | Beeld: Tom Cornelissen