Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Melanie blikt terug op dreamdate Ramon: 'Je hoopt toch niet op een romantische setting?'

‘Hij heeft lak aan wat we hebben besproken’

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave was te zien dat de koppels op dreamdate gingen. In een nieuwe vlog op haar YouTubekanaal blikt Temptations Melanie hier samen met single Marisol op terug. Zo laat Melanie onder meer weten dat ze bepaalde uitspraken van Ramon niet bepaald kon waarderen.

Romantische setting

Samen met Marisol kijkt Melanie de nieuwste aflevering van Temptation Island terug. Hierin bekijken de dames onder meer een fragment van Ramon die vertelt dat hij zin heeft in de dreamdate. Ook zegt hij dat hij hoopt op ‘een leuke, romantische setting’ voor de dreamdate. Een uitspraak die Melanie niet begrijpt. “Dat snap ik dan niet; dat je hoopt op een romantische setting. Ik zou zelf nooit hopen… Als ik een vriend heb en ik ga met iemand anders op date, omdat het ‘moet’, dan ga je toch liever met je vriend lijkt mij. Dan ga ik toch niet hopen op een romantische setting? Dat is toch heel awkward? Waarom wil je rozenblaadjes met een ander? Dat is toch raar?”

Samen slapen

Ook voor de date van start gaat, deelt Ramon in de aflevering dat Melanie had aangegeven dat ze liever niet heeft dat hij samen in één bed met een single slaapt tijdens de dreamdate. Maar daar lijkt Ramon al voor de date lak aan te hebben. “Maar weet je, je moet wel de Temptation aangaan”, zegt hij hierover. Een uitspraak die Melanie ook niet zo leuk vindt.

Melanie geeft in de vlog aan dat de twee dit inderdaad hadden besproken. Zo deelt Melanie dat ze had aangegeven dat als er een bank in de kamer was, ze het fijn zou vinden dat Ramon op de bank zou slapen. “Maar als er geen bank is, en er echt geen andere optie is, ben ik niet de moeilijkste”, deelde Melanie. “Maar dat hij voor de date al aangeeft van: ik ga toch wel met haar in een bed slapen… Dan heeft hij wel lak aan wat we hadden besproken.”

Dreamdate met Lisa

Ramon noemde Lisa zijn Temptation en nam haar dan ook mee op dreamdate. Iets wat Melanie dan wel weer een logische keuze vindt. “Dat had ik ook wel verwacht. Je ziet ook wel op de beelden dat zij de beste connectie hebben.”

Ramon maakt veel flirterige opmerkingen naar Lisa tijdens het diner. “Het is meer dat ik zou willen ontdekken of ik echt de Temptation aan kan. Door zulke opmerkingen te maken, creëer je toch een situatie bij elkaar en wat meer spanning. Dan moet ik dit ook maar aankunnen”, verklaart Ramon. Volgens Melanie is dit echter gewoon een smoesje van Ramon. “Waarschijnlijk weet hij dat hij heel veel flirt. En ik denk dat hij hier denkt: ooh dit kan eigenlijk niet, maar ik moet even een smoesje hebben waarom ik het deed.” Aii…

In de komende aflevering zullen we zien hoe de hereniging tussen Melanie en Ramon zal zijn tijdens het kampvuur. Wij zijn benieuwd!

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)