Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Omg! Huwelijksaanzoek bij laatste kampvuur Temptation Island

Voor één van de koppels krijgt het avontuur een wel heel romantisch einde!

De dreamdates zitten erop, dus het is tijd voor het allerlaatste kampvuur in Temptation Island: Love or Leave. Vanaf vandaag is daarvan het eerste deelt te zien op Videoland, waarin we erachter komen hoe het afloopt met Shanta en Joël, Mitch en Iris en Evie en Mike. Voor één van de koppels heeft het avontuur wel een heel romantisch einde...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. 

Laatste kampvuur

Als eerste mogen Shanta en Joël zich melden voor het laatste kampvuur. Shanta was op dreamdate met Ali en Joël met Gwen. Omdat ze zich zo goed hebben gedragen op de laatste date, krijgen ze allebei geen beelden van de ander meer te zien. En dus mochten de twee elkaar ein-de-lijk weer in de armen sluiten tijdens de hereniging. Ze verlaten Temptation Island als koppel en zijn nog steeds happy together, zo blijkt uit een video van een paar weken na de opnames. Beiden hebben ze veel geleerd van hun deelname. Ze wonen sinds kort samen en hebben een gedeelde kinderwens. Een prachtig einde!

Nog een kinderwens

Over een kinderwens gesproken... Halverwege de aflevering zien we Mike en Evie weer terug. Het stel verliet halverwege dit seizoen Temptation Island al, omdat ze de antwoorden op hun vragen hadden gevonden. Evie wilde heel graag kindjes, maar Mike stond daar heel anders in. Hoe het na Temptation is gegaan moesten de twee lang stilhouden, maar vandaag kunnen ze het finally van de daken schreeuwen: ze zijn nog steeds samen! Daarnaast is Mike helemaal om en wil hij in de toekomst kinderen met Evie. Als het aan Evie ligt wil ze het liefst voor haar dertigste moeder worden, wat betekent dat ze nog zo'n zes jaar de tijd hebben. Eind goed, al goed!

Op één knie

Dan blijven alleen Mitch en Iris nog over voor deze aflevering. Voor hun eindigde het avontuur sowieso al bijzonder, omdat ze bij hoge uitzondering met z'n tweeën op dreamdate mochten. Dat bleek goed uit te pakken, want Mitch lijkt een heel ander mens te zijn geworden. Hij houdt plotseling wél van affectie en romantiek, en maakt zelfs een hartje op het bed. Te cute! Tijdens het laatste kampvuur komt dit tot een hoogtepunt, wanneer Mitch op één knie gaat voor Iris. Hij vraagt haar ten huwelijk, enne: she said yes! Ook eenmaal terug in Nederland zijn de twee nog heel gelukkig met elkaar. Op naar de bruiloft! Gefeliciteerd en heel veel geluk samen!

Volgende week zien we hoe het afloopt met Miriam en Lester en Ramon en Melanie. Can't wait! 

Bron: Temptation Island, Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen