Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Evie deelt hoe het was om apart te leven van Mike

De realityster heeft het 'zwaar onderschat'

Nadat Mike en Evie Temptation Island: Love or Leave vroegtijdig verlieten, moesten ze nog maandenlang geheimzinnig doen over hun relatiestatus. Gisteren was het ein-de-lijk zover en konden we in de nieuwste aflevering zien of de twee nog samen zijn.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Mike en Evie

Mike en Evie gingen dit seizoen de ultieme relatietest aan, omdat ze verschilden in hun kinderwens. Voor Evie is het al heel lang duidelijk: ze droomt ervan om moeder te worden. Bij Mike lag dit heel anders, voor hem hoefde het namelijk niet zo nodig. Tijdens hun deelname kwam hij echter al snel tot andere conclusies en halverwege verlieten ze samen Temptation Island. Gisteren konden ze het finally van de daken schreeuwen: ze zijn nog steeds samen! Daarnaast is Mike helemaal om en wil hij in de toekomst kinderen met Evie. Als het aan haar ligt wil ze het liefst voor haar dertigste moeder worden, wat betekent dat ze nog zo’n zes jaar de tijd hebben. Eind goed, al goed!

Apart leven

En hoewel Mike en Evie zelf al die tijd al wisten dat het goed zat tussen hen, hebben ze hun relatiestatus de afgelopen maanden geheim moeten houden en leefden ze apart van elkaar. Tijdens een Q&A op Instagram vertelt Evie hoe dat was. "Zwaar onderschat", stelt ze. "Als je niks meer samen mag doen dan besef je pas hoe veel je eigenlijk samen deed", legt de realityster uit. "Wij wonen wel samen, maar je wil toch leuke dingen doen. Ondanks dat wij er eerder uit zijn gegaan, mochten mensen nog steeds niks weten en dagelijks kreeg ik de vraag of wij nog wel samen zijn. Voor ons was het vanzelfsprekend omdat wij samen het programma hadden verlaten, maar voor de kijker blijft dit natuurlijk nog een vraag."

Evie Evie

Beeld: Instagram @evievanvliet 

Relatie geheimhouden

Toch hebben de twee niet rustig in een hoekje gezeten. "Wij hebben wel zoveel mogelijk dingen stiekem proberen te doen, maar dan liepen we meters uit elkaar of gingen wij met aparte vriendengroepen naar een festival bijvoorbeeld", blikt Evie terug. "Zolang we maar niet samen hand in hand gezien werden." Ook, mocht ze niet mee naar boekingen van Mike. "Dat vond ik nog wel eens moeilijk. Niet omdat ik jaloers ben, maar omdat ik daar dan ook super graag bij had willen zijn maar dit niet mocht en ik dan maar in m'n bed ging liggen", lacht ze.

Een andere volger vraagt hoe ze het vond om hun relatie geheim te houden, en daarin kan ze kort zijn: "Stom!!!! Het liefst loop ik de hele dag hand in hand en deel ik kusjes uit. Ik vond het niet erg om het te ontkennen, maar had dan wel het liefst gezegd van wat denk je nou zelf!!"

Bron: Instagram @evievanvliet | Beeld: Tom Cornelissen